Outlet: bolig & indretning

Hvad kan Zalando Lounge tilbyde dig

Vores fordele

Førende mærker til dig

Mere end 2500 mærker bringer dig nye fund hver eneste dag

Boligindretning PÅ TILBUD HOS ZALANDO LOUNGE

Går du op i boligindretning, så finder du meget lækkert boligudstyr hos Zalando Lounge. Bliv medlem helt gratis og spar penge på boligudstyr.

Home-design-outlet-zalando-lounge-DK

Stilfuld og billig boligindretning

Er du i gang med at opfriske dit nuværende hjem med nyt boligudstyr, eller er du lige flyttet til et nyt hjem og i gang med boligindretning? Så finder du idéer til boligindretning hos Zalando Lounge, hvor vi har et stort udvalg af boligudstyr, som passer ind i mange forskellige typer af hjem. Du kan blive medlem af vores shoppingklub helt gratis og uforpligtende allerede i dag. Du skal blot registrere dig med e-mail, og så vil du modtage vores nyhedsbrev og kampagnetilbud, eller du kan benytte dig at vores udsalg. Dermed kan både få kvalitetsdesign og spare penge, når du skal ud at købe nyt boligudstyr til din bolig.

I vores store sortiment finder du f.eks. forskellig slags belysning såsom bordlamper, loftslamper og væglamper. Lamper er både nødvendigt boliginventar her på den nordlige halvkugle, men de er absolut også stemningsskabende i dit hjem. Du kan f.eks. gøre et rum større ved at sætte belysning i hjørnerne, eller gøre det mindre ved at placere lyskilden i midten af rummet. Lamper skaber hygge i boligen. Lamper er også praktiske, når du skal lave mad, læse eller strikke. Hos Zalando Lounge kan du få lamper, som passer til alle rum i din bolig, alt efter din smag og behov.

Du finder desuden sideborde, puffer, tæpper, pyntepuder, plaider og vaser, som er med til at skabe en hyggelig og stilfuld stemning i dit hjem. I udvalget af plakater i rammer finder du mange flotte og spændende motiver, fotografier såvel som kunsttryk og citater eller mottoer, som du kan hænge på væggene i dit hjem. Lad plakatmotiverne afspejle dine interesser eller livsværdier. Uanset om du er til skandinavisk minimalisme med lyse rum og rene linjer, eller du foretrækker fransk vintage stil eller er glad for farver og mønstre, så vil du helt sikkert kunne finde boligudstyr hos Zalando Lounge, som matcher dit hjem.

Home-outlet-zalando-lounge

Boligartikler til køkken i outlet

Vores store udvalg omfatter desuden boligudstyr til køkkenet. Kan du lide at lave mad, så finder du f.eks. grydesæt og pander, køkkenknive og andre køkkenredskaber fra kendte brands, så du kan lave dine yndlingsretter. Du kan også vælge mellem forskelligt bageudstyr i god kvalitet, hvis du er vild med at bage eller gerne vil lære det. Vælg desuden mellem flot service, kopper, bestik og serveringsfade, som er velegnet både til hverdag, og til når du får gæster til middag.

Hold øje med de gode kampagnetilbud, som løber i tidsbegrænsede perioder hos Zalando Lounge samt online sale. Her kan du købe forskelligt køkkenudstyr billigt. Det kan f.eks. være en termokop, tekande, grydesæt, opbevaringskrukker eller andet trendy boligudstyr til dit køkken.

Ideer til boligindretning i soveværelset

Soveværelset er et rum, hvor vi tilbringer mange timer hver nat, og derfor er det vigtigt, at der er en behagelig og afslappet atmosfære, så vi kan få vores nattesøvn og blive udhvilet. Boligudstyr i god kvalitet hjælper os med at skabe en rolig stemning i soveværelset. Bliv medlem af Zalando Lounge og få gode ideer til boligindretning i soveværelset. Vælg mellem mange dyner og hovedpuder i god kvalitet, så du kan få en god nattesøvn.

Du kan også vælge mellem forskellige pyntepuder til sengen i dit soveværelse, hvis du gerne vil pifte rummet op og gøre det smart og trendy. Benyt dig af online sale hos Zalando Lounge og få adgang til billig boligindretning, takket være vores gode tilbud.

Interior-design-outlet-zalando-lounge

Trendy boligartikler i outlet

Sortimentet af trendy boligudstyr, som du finder i vores outlet, opdateres løbende. Du kan altid besøge os, for vi har åbent døgnet rundt. Her kan du lade dig inspirere eller vælge mellem et eller flere af de gode tilbud. Spar penge, når du handler via online udsalg i shoppen, eller med rabatter og kampagnetilbud. Det er en glimrende måde at få billig boligretning på, hvis du gerne vil have flot design og god kvalitet, men måske ikke har så stort et budget, eller du bare gerne vil spare penge.

Besparelser på helt op til 75% er mulige, når du handler hos Zalando Lounge. Gå ikke glip af muligheden for at finde lækkert og trendy boligudstyr til dit hjem. Det er nemt at bestille varer i outlet og få dem leveret. Tilmeld dig Zalando Lounge helt uforpligtende og gratis allerede i dag og så får du straks adgang til alle herlighederne i vores store sortiment af boligartikler. Så kan du også hurtigere komme i gang med din boligindretning.

SE MERE