Vi tilhører Zalando

Nye tilbud hver dag hos Lounge by Zalando

ARKET på udsalg

Vores kollektion af Arket-styles giver dig en uovertruffen kombination af stil og komfort. Find alt fra elegante kjoler til trendy tilbehør. Udforsk nu og opdag dit nye favoritlook!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

ARKET er bæredygtig skandinavisk mode, når det er bedst

Velkommen til et unikt fashion-fælleskab, der tager mode og gode tilbud alvorligt. Lounge by Zalando giver dig skelsættende mærker som ARKET, og det til en reduceret pris. Fyld garderoben med et af tidens hotte og miljøbevidste brands fra Skandinavien uden at tømme pengepungen. High fashion behøver langt fra koste alverden.

arket_outlet_2_CM

ARKET udsalg - skab trendsættende magi i din garderobe

Skandinavien har længe ført an i modeverdenen, og nu får du endnu et brand med potentiale til at lægge sig i spidsen. Teamet bag ARKET skaber magi, når de sammensætter et minimalistisk touch med et lækkert hverdagsappeal. Her er der tale om trendy, alsidige dele, der bringer dig gennem alle ugens syv dage med uovertruffen stil og manér. ARKET er født af et af de største skandinaviske modehuse, men har formået at skabe sit helt eget twist og udtryk. Hos Lounge by Zalando finder du alle brandets fashion-dele. For eksempel kan du iklæde dig en lækker oversized sweatshirt i blød økologisk bomuld. Disse sweatshirts leverer et afslappet look og kan på perfekt vis kombineres med dine favoritjeans. Sving en af brandets elegante tasker om armen, og du har netop skabt et helstøbt look. Bedst af det hele, så klæder ARKET udslag alle på. Både kvinder, mænd og børn kan finde deres nye go-to dele i dette udsalg fra Lounge by Zalando.

ARKET outlettilbud skruer op for bæredygtigheden og ned for prisen

ARKET er i fuld gang med at bane vejen for bæredygtig mode, der efterlader grønne aftryk. Intet mindre end 90 procent af brandets kollektion er sammensat af bæredygtige materialer. Når du handler ARKET outlettilbud fra Lounge by Zalando, kan du blandt andet se frem til behagelig blød bomuld, der er enten økologisk eller genanvendt. Better Cotton er et af de mange gode og ansvarlige initiativer, der danner grundlag for ARKETs produktion af bæredygtigt modetøj.

arket_outlet_3_CM

Og det stopper langt fra der. ARKET har nemlig store bæredygtige mål for fremtiden. I nærmeste fremtid vil brandet blandt andet bruge flere bæredygtige materialer, mens målet siden da at blive fuldt ud klimavenlige. Her får du altså et trendy brand, du kan ty til med god samvittighed.

Bliv medlem af fashion-fællesskabet, og oplev de mange fordele

Som medlem af Lounge by Zalando får du løbende trendsættende inspiration og nyttige tips. Vi holder fingeren på pulsen og elsker at dele vores viden om mode med dig. Skulle det ske, at du trækker i en del, der ikke føles rigtig, giver vi dig endda fri levering og returnering. Du har altså fuld ret til at fortryde. Hos os er mode ikke bare mode. Det er et statement, der fortæller historien om dig. Tilmelder du dig Lounge by Zalando i dag, kan du se frem til at shoppe det bæredygtige mærke ARKET og mange andre store fashionbrands med rabatter på helt op til 75%*. Det behøver altså ikke koste alverden at forkæle dig selv med et lækkert hverdagslook. Samtidig kan du tage kærlig hånd om miljøet, når du fylder garderoben med dele fra ARKET udsalg. Hos Lounge by Zalando tror vi på, at gode outfits bringer glæde i hverdagen.