Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Håndtasker på udsalg

Håndtasker er accessories, som både er uundværlige og personlige. Hvad end du drømmer om hverdagstasken, festens smarte clutch eller computertasken med plads til det hele, så finder du i vores udvalg et perfekt match til dig.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Store rabatter på veldesignede håndtasker til damer

Er tiden inde til at skifte din gamle hverdagstaske ud med en ny model? Som medlem hos Lounge by Zalando kan du spare helt op til 75% sammenlignet med den vejledende salgspris på håndtasker til damer. Vores medlemmer kan gå på opdagelse i et udvalg med produkter fra mere end 2.500 designers og brands fra hele verden. Vi er derfor sikre på, at du kan finde dit perfekte match hos os.

bags_outlet_2_CM

Sæt prikken over i’et med den perfekte håndtaske med skulderrem

Håndtasken er en genstand med en lang historie. Faktisk har den rødder helt tilbage i 14-hundredetallet, hvor dens tidlige form var en pyntet pung med kæde, som blev båret om hofterne. Omkring år 1700 fik den i Paris et nyt look og blev til Pompadour-tasken. Denne model blev startskuddet til den klassiske håndtaske, som vi kender den i dag. Gennem årenes løb har denne praktiske hverdagstaske gennemgået et hav af forandringer, og i dag kan du shoppe et væld af forskellige størrelser og modeller i lækre materialer.

Vores medlemmer kan gå på opdagelse i en bred vifte af materialer og designs til en skarp pris fra den lille håndtaske, som nemt kan tages med på dansegulvet, til de store håndtasker med skulderrem, som passer perfekt til hverdagens behov. Hvad end det er den klassiske brune eller sorte håndtaske med plads til den bærbare, den glitrende clutch eller den praktiske crossbody, så kan både minimalisten og den farveglade finde den perfekte model lige her.

bags_outlet_3_CM

Håndtasker – en lille håndtaske til enhver lejlighed

Selv hvis du elsker det minimale og foretrækker at have én accessory til flere lejligheder, så er det en god idé at have et par håndtasker at vælge imellem. Én håndtaske er sjældent nok, da livet byder på flere forskellige anledninger med varierende behov. Til arbejde og hverdag skal håndtasken kunne rumme flere forskellige genstande som en bærbar, mobil og pung, hvor den lille weekendhåndtaske ofte kun behøver rumme lidt kosmetik, nøgler og din telefon. Derfor vælger mange at have flere håndtasker, så de er forberedt på alle begivenheder.

Vælg alt fra de slidstærke tasker i kernelæder og ruskind til de prangende modeller i bløde bomuldsmaterialer prydet med spændende detaljer og iøjnefaldende farvekombinationer. Opfrisk garderoben uden at gå på kompromis med hverken budget eller kvalitet. Vi har håndtasker fra et væld af velkendte brands og designers, så du kan finde modeller til enhver smag og anledning.

Shop håndtasker til en skarp pris

Meld dig ind hos Lounge by Zalando i dag, og få adgang til vores eksklusive onlineoutlet. Som medlem hos os kan du shoppe alt fra den lille sorte håndtaske til festen til den rummelige hverdagshåndtaske – helt uden at gå på kompromis med budgettet. Det tager næsten ingen tid at tilmelde dig, og du vil med det samme modtage vores eksklusive medlemsdeals direkte i din indbakke.

Download Lounge by Zalando-appen, og spar op til 75%* på farten. Så er du en af de første til at opdage vores nyeste deals. Fik vi sagt, at du også får gratis returnering?