Black Friday deals hos Zalando Lounge

Hvad kan Zalando Lounge tilbyde dig

Vores fordele

Førende mærker til dig

Mere end 2500 mærker bringer dig nye fund hver eneste dag

BLACK FRIDAY 2021: STORE TRENDS, STØRRE DEALS

🖤 Vi har en meget speciel kampagne til Black Friday 2021. Så gør dig klar til daglige deals på brands, du elsker. 🖤

Hos Zalando Lounge gælder rabatterne ikke kun på Black Friday. Hele ugen vil der være en masse fantastiske deals, så du kan slippe for lange køer i butikkerne. Hold øje med de seneste tips til vores kommende Black Friday 2021 – vi opdaterer snart vores Cyber Week-kalender, så du kan finde alle de fristende deals. Og mens vi venter, kan du selvfølgelig altid udnytte vores daglige deals.

Er du ikke medlem af Zalando Lounge endnu? Tilmeld dig med din e-mailadresse, eller brug din Zalando-konto til at få adgang til vores begrænsede, daglige kampagner med op til 75% i rabat på topbrands.

Black-friday-zalando-lounge

UDNYT VORES SPECIELLE BLACK FRIDAY RABATTER

Black Friday hos Zalando Lounge er proppet med nye kampagner og rabatter, hvor du kan spare op til 75% – hver dag. Men det er ikke det hele: Vi har også forberedt eksklusive Zalando Lounge rabatkoder og gode tilbud på brands, du vil elske.

HVORNÅR ER DET BLACK FRIDAY I ÅR?

I 2021 fejrer vi Black Friday 26. november. Black Friday er et af årets mest populære udsalgsdage, og er ikke kun perfekt til at kickstarte din juleshopping, men også til at fylde garderoben op med tøj, sko, tasker og tilbehør fra dine yndlingsbrands – til de bedste priser, selvfølgelig.

HVAD ER BLACK FRIDAY?

I USA falder Black Friday på fredagen efter Thanksgiving, hvilket siden 1960'erne har skudt julesæsonen i gang med vilde rabatter. I 00'erne kom Black Friday til Danmark, hvor særligt online tilbud blev et incitament til at gøre en god handel.

Der findes et par teorier om, hvor navnet Black Friday stammer fra. Nogle siger at navnet kommer fra farverne i et regnskab: tab bogføres med rødt og profit med sort. Andre mener, at det stammer fra forretningsverdenen, hvor man tidligere fik sorte fingre fra sværten ved den manuelle optælling af pengesedler. Black Friday kan også være en henvisning til det trafikkaos, der i 1961 gjorde, at den amerikanske by Philadelphia gik i stå, netop på grund af det store antal af ivrige shoppere, der stormede butikker og storcentre.

DOWNLOAD ZALANDO LOUNGE-APPEN, OG FIND DET, DU LEDER EFTER 24/7

Vi fejrer også Black Friday i Zalando Lounge-appen, og vi gør det med stil. Få adgang til vores Black Friday rabatter, deals og mange andre kampagner med det samme, og undgå byens udsalgskaos.

Sæt en alarm til de kommende kampagner, så du ikke går glip af de bedste Black Friday deals og kampagner på dine yndlingsbrands. Hvis du downloader appen, får du også:

👉 Rabatkoder og tilbud kun til app-brugere

👉 Eksklusivt udvalg fra de bedste brands

👉 Den hurtigste adgang til skiftende, daglige kampagner

👉 Besked om din ordrestatus

App-store-DK.png
DK-google-play-badge.png

DK App Landing-IOS 2

BLACK FRIDAY DEALS I VORES APP

Som medlem af vores shoppingklub får du hver dag de allerbedste tilbud på de mest trendy fashion- og livsstilsbrands. Uanset om du er kæmpe sportsfan eller på jagt efter designerbrands, giver vores Black Friday -tilbud dig et bredt udvalg til fantastiske priser.

Udover Black Friday rabatter tilbyder vi begrænsede og skiftende kampagner til vores medlemmer. Vælg mellem vores udvalg af tøj, sko, accessories og boligtilbehør fra dine yndlingsbrands. Siden 2010 har vi tilbudt haft fristende kampagner med op til 75% i rabat på producentens vejledende udsalgspris.

Et medlemsskab hos Zalando Lounge er ganske gratis og uforpligtende. Og hvis du gerne vil fuldende din garderobe til fornuftige priser, er Zalando Lounge det helt rigtige sted for dig. Blev medlem, og få adgang til et bredt udvalg af internationale og nordiske brands til attraktive priser.