Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Plus size på udsalg

Stor stil. Stor selvtillid. Plus size mode til alle former og størrelser. Find dit perfekte look og vær stolt af dig selv. Shop nu!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Plus Size kvalitetstøj der passer i budgettet

Et alsidigt og interessant udvalg til alle, det vil du finde her hos Lounge by Zalando. Du er smuk og unik og skal ikke snydes for at kunne fremvise din figur bedst muligt, og med op til 75%* rabat fra mange af de populære og eftertragtede brands og designere, er tanken at alle skal kunne finde brugbare tilbud.

plus_size_clothing_2_CM

Omfattende udvalg af Plus Size tøj til attraktive priser

Vi er heldigvis alle forskellige, men skal alle have adgang til smart og lækkert tøj. Plus Size kan være jeans med lidt ekstra tanke i snittet, så de bare sidder helt perfekt på dig og føles behagelige. Det kan også være en lækker kjole eller et par smarte bukser i lækre farver, der sammensat kan være med til at udtrykke netop din stil. Her får du mulighed for at vælge farver, lyse, mørke eller midt imellem, ligesom du kan vælge snit og pasform, som du føler dig komfortabel med.

Ud over at udvælge tøj til netop at fremhæve det bedste ved din figur, så forsøger vi også give dig flest mulige oplysninger samt de billeder, der skal til for at hjælpe dig med at træffe de rigtige valg, ligesom vores fotos viser forslag på sammensætninger, du altid kan bruge som inspiration til din personlige stil. Skulle noget alligevel ikke passe når du modtager det, kan du naturligvis returnere det.

Gode muligheder i vores udsalg af Plus Size størrelser

Du finder både casual og mere formelt tøj i denne del af sortimentet, og alt slags tøj kommer typisk på tilbud i løbet af året. Til vinteren kunne du måske prøve at kombinere brunt og grønt frem for blot de mørke farver, som ellers ofte kommer frem om vinteren, og til sommeren kan du måske vælge lidt mere sprælske farver. Om vinteren vil du måske have noget mere kropsnært, mere varmt og måske omvendt om sommeren noget mere løst og luftigt. Uanset er valget dit og du vil altid kunne finde noget, som kan hjælpe med at fremvise din krop på lige netop den måde du ønsker.

plus_size_clothing_3_CM

Få tilsendt tilbud, også på store størrelser, med vores tilbudsmails

Det er gratis og uforpligtende at være medlem af Lounge by Zalando, og som medlem vil du løbende modtage e-mails med brandvarme tilbud på mode og modetilbehør. Her er både dagens tilbud, samt tilbud som løber en lidt længere periode. Man kan kun udnytte disse tilbud i den begrænsede periode vi annoncerer. Til gengæld kan vi love dig rabat på de samme, velkendte navne og kvaliteter som du ellers normalt ville betale fuld pris for andre steder.

Hvis du køber en vare, der viser sig alligevel ikke at passe, enten størrelsen eller du oplever den slet ikke er dig, når du prøver den på, så har du naturligvis fuld returret, uden det koster dig noget. Så tilmeld dig nu, så sparer du måske op til 75%* i morgen.