Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Dametøj på udsalg

Bliv fashion-forward med vores moderne dametøj. Fra elegante kjoler til trendy jeans og sporty jakker - vi har det hele! Udforsk vores kollektion nu og find dit næste favoritoutfit. Køb nu og vær på forkant med moden!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Dametøj – designer outlet hos Lounge by Zalando

Opnå store besparelser på trendy dametøj fra kendte designerbrands. Tilmeld dig Lounge by Zalando gratis og benyt dig af alle vores gode tilbud. Du kan spare helt op til 75%* på udvalgte varer.

women_outlet_2_CM

Billig dametøj fra kendte designerbrands

Følger du med i tidens modetrends, og kan du lide at klæde dig i trendy dametøj i høj kvalitet? Så finder du et stort sortiment af billig dametøj fra kendte designerbrands hos Lounge by Zalando. Her kan du vælge mellem mange forskellige styles og skabe en tøjstil, som både er moderigtig og helt din egen. Det er gratis og uforpligtende at tilmelde sig vores shoppingklub. Som medlem af Lounge by Zalando vil du modtage nyhedsbreve med inspiration til sæsonens trends og musthaves, og du kan samtidig spare penge ved at gå på online udsalg eller benytte dig af vores kampagnetilbud, som løber i tidsbegrænsede perioder.

I vores designer outlet finder du dametøj til både hverdag, fest, sport og fritid. I sortimentet finder du således både dine favoritmærker og mange andre brands, som du kan lade dig inspirere af, når du skal finde netop de outfits, der passer til dig. Du kan altid finde tøj i moderigtige designs og farver, som giver dig et stilsikkert look, men du kan også eksperimentere med at skabe din egen tøjstil, hvis du har lyst til det.

I det store sortiment finder du tøj til kvinder, som er elegant, komfortabelt, praktisk, sporty, casual eller cool. Du finder tøj, som matcher omstændighederne, årstiden eller dit humør. Designertøjet i vores outlet er fremstillet i kvalitetsmaterialer, som holder længe, og du kan derfor være sikker på, at du får værdi for pengene. I disse tider, hvor der er meget fokus på bæredygtighed, er det også ganske sund fornuft at købe kvalitetstøj, som er holdbart, og som du kan have glæde af i længere tid. Det er både godt for miljøet og din pengepung. Samtidig kan tøjet købes til nedsatte priser, når du går på online sale eller benytter dig af vores rabatter.

Skønne styles, accessories og musthaves i outlet

Vælg mellem mange skønne styles i vores designer outlet. I det store udvalg af tøj til kvinder finder du f.eks. outfits til hverdagsbrug i mange flotte designs, farver og størrelser, som er fremstillet af kvalitetsmaterialer. Foretrækker du en klassisk tøjstil med rene linjer og afdæmpede farver, som får dig til at se velklædt og elegant ud, så er der mange brands at vælge imellem. Men du kan også vælge tøj i sprudlende farver, flotte prints og mønstre eller designs som giver din tøjstil en særlig kant eller vækker opmærksomhed. Du finder tøj, som passer til en boheme-stil, eller du kan vælge et rock-chic look eller kombinere det blide med det rå. Leder du efter tøj til din streetwear-stil eller et casual og komfortabelt outfit, så finder du det lige her.

Pift dit hverdags-, fritids- eller festlook op med lækkert tilbehør, som fremhæver din stil. Mulighederne er mange. Tjek vores store udvalg af accessories og tilfør dit stilfulde look noget ekstra med en elegant taske, et par solbriller, et tørklæde i flotte farver eller et par sko. Få besked om sæsonens musthaves og lad dig inspirere af de mange muligheder for at få en stilsikker tøjstil.

Moderigtigt dametøj til alle anledninger

Du finder løbende inspiration til din tøjstil hos Lounge by Zalando, og det er nemt at shoppe dametøj til nedsatte priser i vores store sortiment. Vælg f.eks. mellem bukser, skjorter, bluser og cardigans til hverdagsbrug, som kan mikses og matches på forskellige måder. Eller vælg en eller flere af de flotte hverdagskjoler, som får dig til at se stilfuld ud på jobbet. Find alt det smarte sportstøj, som også er komfortabelt at træne i, eller vælg mellem forskelligt fritidstøj, som du kan slappe af i derhjemme, eller dyrke fritidsaktiviteter i.

I det spændende udvalg af smukke festkjoler kan du finde præcis den model og størrelse, som passer til den festlige begivenhed, du er invitereret til. Vælg desuden mellem stilfulde bukser og blazere, som også er smarte at have på til en formel begivenhed eller til et forretningsmøde. Du kan fremhæve eller tilføre dit outfit ekstra elegance med et par moderigtige sko, en trendy taske, et bælte, tørklæder, smykker eller andre accessories, som du finder på online sale.

women_outlet_3_CM

Stilfuldt dametøj til favorable priser

Du kan klæde dig stilfuldt i lækkert dametøj og samtidig få designertøj til en favorabel pris, når du shopper online hos Lounge by Zalando. I nogle tilfælde er der en prisbesparelse på helt op til 75%*, når du benytter vores kampagnetilbud, rabatter og udsalg. Det er gratis at være medlem, og du kan nemt registrere dig allerede i dag. Vi sender dig inspiration og holder dig opdateret inden for mode, og du kan vælge mellem mange flotte styles og accessories og dermed skabe en individuel trendy tøjstil, som matcher dig.