Vi tilhører Zalando

Nye tilbud hver dag hos Lounge by Zalando

Desigual på udsalg

Livlige farver og kreative mønstre - Desigual gør hver dag til en sommerfest i din garderobe. Find din favoritstil her!

Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Desigual: Når hver dag skal føles som sommer

Træd ind i en verden af livlige farver, unikke mønstre og kreative udtryk med Desigual. Som medlem af Lounge by Zalando får du adgang til vores eksklusive tilbud på internationale brands. Hvis du savner farver, spændende silhuetter og feminine mønstre, er tiden inde til at lade dette spanske brand bringe ekstra liv til din garderobe.

desigual outlet 2 CM

Feminine Desigual-kjoler til skarpe priser

Desiguals kjoler oser af spansk livslyst og bringer tankerne hen på Barcelonas farverige gader og den spanske rivieras summende liv. Kjolerne er altid kendetegnet ved deres iøjnefaldende kontraster og smukke detaljer som flæser og asymmetriske linjer. Som medlem hos Lounge by Zalando får du adgang til vores outlet, der er spækket med nogle af mærkets fineste items. Fra dristige blomsterprint til brandets ikoniske patchwork-designs; du kan fylde garderoben med pieces, som er kunstværker i sig selv.

Hvis du slet ikke kan få nok af deres unikke prints, kan du kombinere deres kjoler og nederdele med de genkendelige Desigual-tasker. De fås i flere forskellige størrelser, så du kan vælge det perfekte match til dine behov. Fælles for alle taskerne er, at de er designet med øje for de små detaljer. Du kan derfor nyde holdbare materialer og smarte designs, som holder mange sæsoner frem. Det behøver ikke koste en formue at forkæle din garderobe, når du shopper i vores outlet.

desigual outlet 3 CM

Store glæder til små priser i vores Desigual-outlet 

Vores medlemmer får adgang til et skiftende og alsidigt outlet, som selvfølgelig følger sæsonen. Når kulden kommer snigende, kan du få lidt af sommerens energi ind i hverdagen med Desiguals jakker og tørklæder i kontrasterende farver og mønstre. Du kan også gå efter items med en mere afdæmpet æstetik. Shop tidløse pieces i sorte, hvide og grå nuancer, som føjer et twist af spansk elegance til din garderobe.

Hvis du har en forkærlighed for de monokrome looks, kan du vælge enkle farverige designs til de dage, hvor du har lyst til et look med lidt ekstra fut i. Deres langærmede nederdele og kjoler i bløde materialer som bomuld kan bruges året rundt. Match dem med et par sandaler i sommermånederne, og kombinér med en af deres lange frakker og dine yndlings-boots, når du har brug for lidt ekstra varme. Afrund looket med et smukt Desigual-tørklæde i matchende farver for at rocke et gemmenført look.

Kæmpe udsalg til dig, som vil skille dig ud fra mængden

Oplev magien ved dette spanske brand og opnå samtidigt store rabatter. Som medlem hos Lounge by Zalando kan du faktisk spare op til 75% sammenlignet med den vejledende udsalgspris. Tilmeld dig, og åbn døren til eksklusive tilbud på en bred vifte af mere end 2.500 designermærker. Det er en perfekt mulighed for at udtrykke dig selv gennem hverdagslooks uden at sprænge budgettet. Direkte fra din indbakke kan du gå ind i en verden af farver og kreativitet med Desigual og lege, mens du skaber forskellige looks fra sæson til sæson og altid med et stænk af farve. Med vores kuraterede udvalg vil du opleve individuel stil og fantastiske besparelser.