Vi tilhører Zalando

Nye tilbud hver dag hos Lounge by Zalando

New Balance på udsalg

New Balance - Skab dit eget stilfulde look med New Balance sneakers og tøj. Fra sporty træningssko til trendy streetwear, vi har det hele. Opdag vores sortiment og shop nu!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Find klassiske sneakers og moderne tøj fra New Balance på tilbud

Igennem mere end hundrede år har New Balance lanceret fantastiske designs, der har imponeret modeelskere overalt i verden. Det fortsætter det amerikanske brand med at gøre i dag, og derfor kan du hos Lounge by Zalando udforske et stort outlet af sneakers og tøj fra New Balance. Se det stilige udsalg og sammensæt dit drømmelook.

new_balance_outlet_2_CM

Tilbud på styles der er skabt til fri bevægelse

I hjertet af New Balance finder du en passion for mode, som du frit kan folde dig ud i. Det amerikanske brand har i årtier kreeret tøj og sko til sportsverdenen, hvilket tydeligt kan både ses og mærkes i enhver af deres designs. Komfort er nemlig et nøgleord, der går igen, hvad end der er tale om et par af deres klassiske sneakers eller stilrene sweatshirts.

Du kan derfor se frem til et væld af forskellige styles, der alle er skabt til, at du let og behageligt kan komme igennem din dag. Det er de utallige sko fra New Balance et perfekt eksempel på, da de mange sneakers byder på en moderne og frem for alt komfortabel konstruktion. Det er dette design, som gør dem i stand til at yde en stærk støtte uanset, hvor hurtigt og hvor langt du bevæger dig. Du kan trygt stole på, at elementer såsom stødabsorberende såler og bløde pasforme vil gøre det til en leg at nå vidt omkring.

New Balance outlet: et udsalg med fokus på kvalitet

De mange tilbud på designs fra New Balance demonstrerer på klar manér, at høj kvalitet sagtens kan forenes med gode priser. Dyk ned i brandets alsidige kollektioner og oplev en lang række af styles, der er skabt til dig, som elsker et afslappet look. Det er først og fremmest kombinationen af farver og silhuetter, der sikrer det rolige og dog iøjefaldende udtryk. Rene linjer dominerer på kryds og tværs af sko såvel som tøj, hvilket giver dig fri mulighed for at hoppe i både brandets sneakers samt en af deres bløde tracksuits.

new_balance_outlet_3_CM

Du kan for eksempel gå efter et par New Balance løbesko, hvor af flere modeller efterhånden har opnået en ikonisk status. De klassiske designs går godt i spænd med enkle cargobukser og en farverig skjorte med det resultat, at du vil passe godt ind på kontoret samtidig med, at du føler dig godt tilpas. Det er også tilfældet, hvis du snører dine sneakers og læner dig tilbage i en kombination af bløde sweatpants og en matchende sweatshirt. Det er ikke afgørende, hvor hen din dag bringer dig, da de mange sko med garanti vil føre dig sikkert og stiligt derhen.

Sæt prikken over i’et med styles fra vores stilige outlet

God stil behøver ikke at koste alverdens. Af denne grund tilbyder vi hos Lounge by Zalando enhver af vores medlemmer gode tilbud hver dag. De store besparelser vil gøre enhver shoppingtur lidt sjovere, da du kan få de samme stærke designs til en lavere pris. Bliv en del af vores fællesskab og få adgang til de mange tilbud på fantastiske styles fra New Balance

Bliv gratis medlem af Lounge by Zalando i dag, og få adgang til en lang række fordele så som:

  • Daglige tilbud på mode og livsstilsprodukter
  • Besparelser på op til 75%, sammenlignet med vejledende udsalgspriser, på dine yndlingsprodukter
  • Udvalg blandt mere end 2500 topbrands
  • Gratis at sende produktet retur, hvis du ombestemmer dig!