Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Høje sneakers på udsalg

Leder du efter et par nye høje sneakers, som giver både balance og er behagelig at gå i? Hop ind til Lounge by Zalando og lad dig inspirere af vores online outlet, hvor du finder et stort udvalg af high top sneakers.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Høje sneakers giver god balance og støtte

Høje sneakers eller high sneakers er, som navnet antyder, sneakers med et lidt højere skaft eller overdel end almindelige sneakers eller sportssko. Hos Lounge by Zalando finder du et stort udvalg af high-top sneakers lavet af læder, canvas eller med tech såler, og du kan få dem med op til 75% rabat i forhold til vejledende udsalgspriser.

highsneakers_outlet_2_CM

High sneakers giver god støtte om anklen

Høje sneakers kaldes også for high sneakers, og måske kender du dem også under navnet basketstøvler? Det var nemlig på sportsbanen, i boksning og amerikansk basketball, de smarte sneakers første gang så dagens lys. Selv om high sneakers i dag i høj grad også anses som modesko, blev de i første omgang designet som sko, der skulle yde ekstra støtte om anklen og dermed give boksere og basketballspillerne bedre balance i ringen eller på banen. High sneakers er med andre ord lavet til hurtige retningsskift og til at støtte dine fodbevægelser, når de er aktive.

I dag er de også yderst populære til hiking og andre sportsgrene, hvor terrænet kan være en anelse ujævnt. Lige som du finder høje sneakers til børn, som jo har brug for ekstra støtte, mens de vokser og øver sig i at gå og løbe. I vores online outlet hos Lounge by Zalando finder du masser af inspiration til at købe dit næste par high top sneakers.

highsneakers_outlet_3_CM

High tops er både komfortable og moderigtige

High tops eller high top sneakers er som sagt bare en fælles betegnelse for sko med den samme udformning. Her holder ligheden dog op, og du vil se, når du går ombord i Lounge by Zalandos kollektion af high tops, at de komfortable og funktionelle sneakers kommer i alverdens farver og materialer. For eksempel finder du høje sneakers dame eller høje sneakers til mænd i både kanvas og læder. Nogle ligner klassiske sportssko, mens andre fortrinsvist er designet til at være moderigtige, og du finder helt sikkert også nogle, der passer til dig.

Prøv for eksempel et par høje hvide sneakers sammen med et jakkesæt, når du skal på job, i stedet for de klassiske sorte eller brune herresko. Eller brug et par lette kanvas sneaker-highs sammen med et par stumpebukser eller en flot skjortekjole. Høje sneakers er nemlig ikke kun beregnet til sport eller aktivitet, de er også en del af den almindelige moderne sneakersmode, hvor et par pæne sneakers stort set kan bruges til det hele: Kjoler, nederdele, shorts, chinos eller blazerbukser.

Find høje sneakers til børn og voksne hos Lounge by Zalando

I vores online modeunivers og outlet, Lounge by Zalando, finder du masser af inspiration til indkøb af dit næste par høje sneakers eller high tops. Bliv medlem allerede i dag og nyd godt af alle de mange fordele:

  • Gratis medlemskab
  • Adgang til mere end 2.500 topbrands
  • Mulighed for gratis returforsendelser, hvis du fortryder et køb.
  • Masser af gode flashsales og udsalg på blandt andet høje sneakers.