Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Sneakers til mænd på udsalg

Sneakers til mænd er ikke blot behageligt fodtøj til hverdagen. De kan været lookets statement og det afgørende boost under træningen eller det, der binder outfittet sammen. Der er en sneaker til enhver mands stil.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Shop dine yndlingssneakers til mænd i dag

Som medlem af Lounge by Zalando får du adgang til besparelser på op til 75% sammenlignet med vejledende salgspriser. Det er helt gratis og uforpligtende at blive medlem, og du kan begynde at spare stort på tidens hotteste sneakers til mænd med det samme. Vi tilføjer dagligt nye eksklusive tilbud, så du altid kan finde noget, der passer til din smag.

mensneakers_outlet_2_CM

Store rabatter på stilfulde sneakers til mænd

Sneakers er ikke kun forbeholdt sport eller fritid. De udgør også en integreret del af mange mænds daglige look. Hvis du endnu ikke har eksperimenteret med at kombinere dine outffits med et par sprøde sneakers, så er tiden inde. Hvide sneakers er et tidløst valg, der altid kan matches med tidens trend. De er alsidige og kan styles med næsten enhver beklædningsgenstand fra jeans og en t-shirt til sommershorts og det mere preppy look.

Sorte sneakers tilføjer et strejf af elegance til dit outfit og er ideelle til både kontoret og festlige lejligheder. Hos Lounge by Zalando finder du et bredt udvalg af sneakers på tilbud, der giver dig mulighed for at opgradere din garderobe uden at sprænge budgettet. Uanset om du leder efter billige sneakers til dagligdagsbrug eller mangler et par stilrene herresneakers på tilbud til helt særlige lejligheder, vil du finde masser af inspiration i vores kæmpe sortiment.

mensneakers_outlet_3_CM

Gå ikke glip af tidens hotteste herresneakers på tilbud

Fra lækker læder til sporty mesh og sjove detaljer som store spænder, kontrasterende mønstre og leg med materialer er der noget for enhver smag og stil i vores store udvalg. Hvis dit look skal have et pop af farve, kan du shoppe farverige sneakers med en kraftig silhuet og meget gerne neonsilhuetter eller skarpe konstraster. Det giver nemlig et iøjnefaldende look.

Til mere formelle lejligheder kan du gå efter grå, sorte og brune sneakers i læderlook eller ruskind. De giver dig et poleret look men samtidigt fantastisk komfort og støtte. Sorte sneakers er et elegant valg til de mere formelle anledninger. De kan nemt styles med en nystrøget skjorte og et par chinos i matchende nuancer. For et gennemført look kan du matche dine sneakers med dit bælte. Vi er sikre på, at du kan forelske dig i sneakers til herrer fra velkendte designere og brands hos os. Udvalget er nemlig kæmpestort!

Meld dig ind og spar penge i dag

Drømmer du om at forny dit look uden at overskride dit budget? Hos Lounge by Zalando har vi løsningen til dig. Bliv medlem i dag og spar op til 75%* på interiør og mode fra mere end 2.500 velkendte designers og brands. Det er helt gratis og fuldstændigt uforpligtende at melde dig ind. Hvis du aldrig vil gå glip af vores eksklusive flash-tilbud, kan du downloade Lounge by Zalando-appen og følge med på farten.