Vans outlet

Hvad kan Zalando Lounge tilbyde dig

Vores fordele

Førende mærker til dig

Mere end 2500 mærker bringer dig nye fund hver eneste dag

Vans tilbud hos Zalando Lounge

Er du vild med Vans sneakers og streetwear, så finder du et stort udvalg online til nedsatte priser. Få de fedeste designer-items på sale hos Zalando Lounge.

Vans-outlet-zalando-lounge-DK

On Sale: Sneakers til hele familien

Vans er et succesfuldt amerikansk brand, der henvender sig til modeinteresserede mænd, kvinder og børn. Brandet har eksisteret siden 1966, og der er mange populære sneakers-modeller i sortimentet hos Zalando Lounge, som fås til nedsatte priser. Vans Old Skool sneakers er kendt for deres originale, tidløse vintage-design.Den klassiske sneakers er utrolig komfortabel at have på takket være sin spændstige mellemsål, skridsikre ydersål og det åndbare ruskindslæder. Vans SK8 hi er en anden sneakers-model, som med sit innovative design, høje skaft, skridsikre såler og en overdel af ruskind og kanvashurtigt blev populær i skatermiljøet.

Vans har mange års erfaring, og du er derfor garanteret sneakers, som er i topklasse, når det gælder funktionalitet, design og materialevalg. For modebevidste mænd og kvinder, der kan lide en urban livsstil, og som gerne klæder sig casual eller i streetwear, er sneakers fra Vans et oplagt valg. Har I børn i familien, finder I mange smarte sneakers børnemodeller som fx Old Skool-modeller og Slip-On. Børn slider som bekendt hurtigt deres fodtøj, men her får I sko, som både er funktionelle, slidstærke, komfortable og i et smart design.

Hos Zalando Lounge finder du et stort udvalg af sneakers i mange flotte og cool designs og farver. Vælg fx et par ensfarvede sneakers i sort eller rød, som du kan matche med mange forskellige outfits i din garderobe. Du kan også vælge et par sneakers i en af de mange flotte mønstrede og flerfarvede designs, som virker iøjnefaldende, og som pifter din tøjstil op. Er du på udkig efter designersko i fede farver til udsalgspriser, så finder du mange gode tilbud i vores outlet. Her er løbende designersko og designertøj samt accessoires on sale, og du kan derfor gøre mange gode kup. Det er gratis og uforpligtende at tilmelde sig Zalando Lounge, og så modtager du vores nyhedsbrev og kampagnetilbud.

Vans header mobile

Vans outlet: cool påklædning fra top til tå

Uanset om du er skater, sportsentusiast eller dyrker en casual stil eller streetwear-stil, så finder du mange hippe outfits fra dette legendariske brand on sale. Ud over det store udvalg af sneakers finder du nemlig et bredt sortiment af tøj til voksne og børn fra Vans. I vores online outlet kan du vælge mellem Vans streetwear til mænd og kvinder, der omfatter alt fra smarte T-shirts med print, lækre hættetrøjer, bluser og bukser i god kvalitet. Tøjet fås i mange farver, så hvad enten du fortrækker sort eller mørke farver, eller du gerne vil have en stærkt iøjnefaldende farve på, så er der noget for enhver smag. Skal du til fest, kan du fx vælge at sætte et par smarte sneakers sammen med en habitjakke og et par flotte bukser.

Streetwear-stilen er en stil, som mange godt kan lide, fordi tøjet er både cool og afslappet. De bløde materialer gør tøjet komfortabelt at have på, så du både kan gå i det, når du skal på arbejde, går i skole eller holder fri. Tøjet giver dig bevægelsesfrihed til at skate, hvis det er det, du har lyst til, eller du kan mødes med vennerne og lave andre aktiviteter i det urbane bymiljø. Eller du kan slappe af derhjemme i en cool T-shirt eller hættetrøje, hvis vejret er koldt udenfor. Få en cool tøjstil fra top til tå i lækkert designertøj og superfede sneakers og køb det på udsalg i vores shoppingklub. For modebevidste mænd og kvinder er der mange penge at spare, når I handler hos Zalando Lounge.

Vans-outlet-fashion-zalando-lounge

Mærket er også kendt for sine accessoires, så du har rig mulighed for at pifte din streetwear-stil eller casual stil op med et par cool solbriller, en smart cap eller strikhue alt efter årstiden. Har du brug for et moderigtigt bælte, så finder du det ligeledes her. Børn og unge, som foretrækker street-stilen kan også vælge mellem mange smarte skoletasker og penalhuse. Klæd hele familien på i trendy, urban og behageligt kvalitetstøj og sneakers fra dette mærke, som fås til udsalgspriser i vores online outlet. I kan alle få en cool hverdagsstil med en funktionel og lækker påklædning, som passer til arbejde, skole og fritid.

Gå ikke glip af online sale

Online sale er en glimrende mulighed for at få fat i netop de sneakers eller designertøj, du drømmer om at eje. Det er nemt at handle på online udsalg, for du kan klare det hele fra din computer og få dine varer hurtigt leveret. Tilmeld dig gratis Zalando Lounge og få besked om alle de gode tilbud, hvor du kan spare op til 75% på designersko og -tøj.

🔸 🔸 🔸

Dine favoritter: shop efter mærke

🔸 🔸 🔸