Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Bælter på udsalg

Giv dit outfit et løft med vores forskellige bælter til enhver lejlighed. Fra minimalistisk til iøjnefaldende statement-stykker. Bæltet er mere end blot praktisk tilbehør; det fuldender dit look og tilfører en ny dimension til din påklædning.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Shop gode deals på veldesignede bælter

Sæt prikken over i’et med vores store udvalg af bælter til alle anledninger. Som medlem hos Lounge by Zalando kan du faktisk spare helt op til 75% sammenlignet med den vejledende salgspris på bælter til mænd og damer fra mere end 2.500 velkendte brands og designers. Gå på opdagelse i et stort udvalg af bælter til damer og mænd i sublim kvalitet.

belts outlet 2 CM

Sådan finder du det perfekte damebælte

Vores medlemmer får adgang til en verden af store rabatter og et kæmpe udvalg af tidløs og moderne tilbehør, som passer til enhver stil og garderobe. Vi elsker det gennemførte outfit og det personlige udtryk, så vi har gjort os ekstra umage med vores lækre sortiment af bælter til damer. Hvis du elsker det minimale, er de tidløse brune og sorte bælter i kernelæder eller læderlook en fantastisk tilføjelse til garderoben. Sæt det sammen med dine yndlingsjeans og en velsiddende skjorte, og match det med sko i samme nuancer. Dette skaber en rød tråd i looket og fremhæver samtidig silhuetten.

Du kan selvfølgelig også shoppe damebælter, som får ethvert look til at poppe. Giv sommerens kimonoer og kaftans en smuk silhuet med et flettet bælte, eller vælg et design i skarpe farver med et fremtrædende bæltespænde for tilbehør, som kan give alle dine outfits lidt mere kant og farve.

belts outlet 3 CM

Shop bælter til drenge og mænd i alle størrelser

Der er noget for enhver smag og størrelse i vores udvalg. Hvis du allerede ved, hvilken bæltetype du gerne vil købe, så mangler du bare at finde din størrelse. Hvad end du shopper bælter til dig selv eller familiens mindste, skal du bruge samme fremgangsmåde, når du skal finde den korrekte størrelse.

Størrelsen på et bælte måles normalvis fra bæltets midterste hul til spidsen af spændet. Det svarer til livvidden – også kendt som taljemålet. Start med at måle hele vejen rundt om din talje for at finde omkredsen. Du skal måle uden på bukserne og derefter runde op til nærmeste 5 cm. Bæltets fulde længde skal normalt være ca. 15 cm længere, så stykket for enden af det lukkede bælte sidder pænt. Når du har fundet størrelsen, er det bare at gå på opdagelse i vores veludvalgte sortiment af bælter til børn og voksne fra kendte brands og designere.

Det er en win-win at være medlem af Lounge by Zalando

Meld dig ind hos Lounge by Zalando i dag, og få med det samme adgang til vores eksklusive onlineoutlet, hvor du kan spare op til 75%*. Det behøver nemlig ikke bryde med budgettet at opgradere garderoben med lækker mode og tilbehør. Det er hurtigt at tilmelde sig, du skal kun bruge din mailadresse og vælge et password. Herefter vil du modtage vores medlemsdeals direkte i din indbakke.

Du kan også få vores tilbud på farten. Download Lounge by Zalando-appen, og vær en af de første til at se vores daglige deals, når de kommer online hver morgen. Du får oven i hatten 31-dages gratis returnering?