Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Nattøj på udsalg

Omfavner drømme i stil: Nattøj er ikke bare noget, vi tager på, før vi går i seng. Det er en del af vores aftenritual og en måde at udtrykke vores personlighed. Gør din nattesøvn til noget særligt med vores udvalg af nattøj og pyjamas.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Forkæl dig selv med lækkert nattøj til skarpe priser

Vores nattesøvn er vigtig. Det er essentielt, at vi har det så komfortabelt som muligt, når vi træder ind i drømmeland. Hos Lounge by Zalando forkæler vi vores medlemmer med et bredt udvalg af nattøj til damer og mænd samt underskønne pyjamas til børn. Og det er alt sammen til eksklusive priser, hvor du kan spare op til 75% sammenlignet med vejledende udsalgspris.

pyjama outlet 2 CM

Nattøj og pyjamas til damer, mænd og børn i lækre materialer

Den gode nattesøvn afhænger ikke kun af madras og sengetøj, men også hvilket nattøj og pyjamas, vi vælger at hoppe i, inden vi lægger hovedet på puden. Uanset om du foretrækker det løse, afslappede sæt eller drømmer om at svøbe dig ind i luksuriøse materialer som en del af din aftenrutine, kan du som medlem af Lounge by Zalando shoppe pyjamas, kåber og sæt med stor rabat.  

Når det kommer til nattøj, er valget af materiale afgørende for din komfort. Bomuld er tidløst og åndbart, og det bliver kun blødere med tiden. Dette materiale er også perfekt til en afslappet aften derhjemme, hvor komforten skal være i top. Hvis du derimod ønsker en mere luksuriøs oplevelse, kan du overveje silke. Pyjamas og natkjoler i silke giver en glat og kølig fornemmelse mod huden og kommer i et væld af lækre farver og prints.

pyjama outlet 3 CM

Fits, styles og pasform: find din perfekte aftenstil

Nattøj er ikke begrænset til traditionelle pyjamas. Vi har sørget for, at du som medlem hos os kan shoppe nattøj på udsalg fra velkendte brands i en bred vifte af forskellige længder og looks. Hvis du er til det klassiske, kan en elegant pyjamas med knapper og lommer være det rigtige valg. Hvis du ønsker en mere afslappet stil, kan en løs T-shirt og shorts være det perfekte ensemble. Der er også nattøj, der kombinerer elegance og komfort med søde detaljer som blonder eller broderier, og tilføjer et strejf af romantik til dine nattetimer.

Når det er tid til at putte familiens mindste, er det godt at have en afslappet rutine, så de ved, at det er tid til at falde til ro. Meld dig ind hos os i dag og få adgang til eksklusive flashtilbud på nattøj og pyjamas til børn. Send de små komfortabelt ind i drømmeland. Hos os kan du finde alt fra de klassiske lange modeller, til fede sæt med leggings og T-shirt prydet med deres yndlingskarakterer fra TV og tegneserier. Disse bløde sæt er også perfekte til de afslappede familiedage i hjemmet, hvor hygge og ro er i højsædet.

Optimér din nattesøvn med underskønt nattøj

Uanset om du sværger til blød bomuld eller luksuriøs silke, om du foretrækker en klassisk pyjamas eller en afslappet T-shirt og shorts, kan du spare penge på nattøj i højeste kvalitet. Det tager kun et minut at melde dig ind hos Lounge by Zalando, og du vil med det samme få adgang til vores eksklusive flashtilbud, som med sikkerhed kan tilføje ekstra hverdagsluksus til din aftenrutine. Det er fuldstændig gratis og uforpligtende, og måske du finder dit nye drømmesæt hos os?