Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Pilgrim på udsalg

Pilgrim Outlet: Opdag fantastiske priser på smykker, ure og solbriller hos Lounge by Zalando. Udforsk daglige nye skatte og forny din stil overkommeligt. Lad os gøre hver dag til en catwalk!

Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Pilgrim tilbyder et omfattende udvalg af accessoires

Pilgrim har et omfattende og populært udvalg af smykker, ure og solbriller, med fantastiske muligheder for at mixe og matche, præcis som du har lyst til. Så du også kan finde noget, som netop du kan benytte, næsten uanset hvad du måtte hive ud af garderoben, eller hvilken hudtone du måtte ønske det skal matche.

Hos Lounge by Zalando, et fællesskab for mode og livsstilsprodukter, hvor det er helt gratis at være medlem, kan du også finde Pilgrim produkter på udsalg, blandt andre kendte mærker.

pilgrim_outlet_2_CM

Smykker som en diskret detalje eller et statement

Pilgrim har et omfattende smykkeudvalg, så du fra deres udvalg relativt enkelt kan opbygge et look, både til hverdag og fest. Øreringene her tilbyder et bredt og alsidigt udvalg, fra det enkle, med sølv-, guld- eller rosaguld belægning, så at det kan matche din stil, og dig selv, så kan du også vælge forskellige sten og meget forskellige størrelser og designs.

Vi er alle unikke, så naturligvis har du i Pilgrim øreringe et udvalg du kan skabe dit eget look med, uanset om det er et hverdagslook, eller du lige mangler prikken over I’et til festdresset. Deres ørestikker er nært beslægtet de andre øreringe, og fås ligeledes i forskellige udtryk og stilarter, så du kan tilpasse dit look, med Pilgrim ørestikker, som matcher ind. Begge dele kan findes i vores outlet fra tid til anden, så hold udkig.

Så mange muligheder for at smykke sig med Pilgrim smykker

Halskæder er et særligt omfangsrigt område, som kan dukke op i vores udsalg. Her bydes på små, tynde, diskrete kæder og over til de mere tunge, kraftige kæder som i sig selv kan være et fængende halssmykke. Pilgrim halskæder fås med en række forskellige vedhæng, med både klassiske designs og materialer, og de mere moderne, måske endda flashy muligheder. Her er vedhæng med kendte symboler, samtidigt som du kan finde nye, spændende designs.

Armbånd findes også med forskellige vedhæng og i forskellige styles, om end du her dog primært finder kæder, eller armbånd i forskellige tykkelser og designs. I øvrigt går det helt fint at for eksempel matche dit Pilgrim armbånd med dine øvrige dele fra brandet, som du måske også har anskaffet ved et af vores udsalg.

pilgrim_outlet_3_CM

Fede tilbud på Pilgrim ringe kan være det du lige mangler

Du kan også finde gode tilbud på de lækre ringe man fremstiller, som findes med forskellige typer belægninger, afhængigt af din smag, dit tøjs farver og ikke mindst dine ønsker. Pilgrim dækker et bredt spektrum af designs og stilarter, så er du til klassisk, tidløst eller ultramoderne, så kan du finde ringe der passer, og til ekstra attraktive priser lige her i vores outlet.

Styr på tiden og se skarp ud i sol og sne

Pilgrim er også mere end smykker, i gængs forstand. Pilgrim ure byder på en række smukke ure i elegant, tidløst design, som kan matches til det meste og supplere din stil. Urene fås med en række belægninger fra det skinnende til det varme. Alt, så du har noget at vælge mellem, også blandt vores tilbud her. Pilgrim har også fremstillet en serie lækre solbriller. Disse solbriller er fremstillet i designs, som matcher de øvrige smykker og styles men kan naturligvis også bruges for sig selv, hjemme eller på ferie.

Dit outlet derhjemme med de nemme betingelser

Lounge by Zalando er kundeklubben du gratis og uforpligtende kan blive medlem af, og giver adgang til fordele som:

  • Daglige og eksklusive tilbud indenfor mode og livsstilsprodukter som Pilgrim produkter
  • Mulighed for besparelser på dine nye Pilgrim smykker på helt op til 75%, sammenlignet med de vejledende udsalgspriser
  • Et udvalg mellem produkter fra over 2500 fede modebrands
  • Fri returret indenfor de første 31 dage, hvis varen ikke passer, eller du ombestemmer dig