Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Tørklæder på udsalg

Har du lyst til at opdatere dit look? Tilbehør som det klassiske og tidløse tørklæde gør det nemt at give dit look et løft. Som medlem af Lounge by Zalando kan du shoppe halstørklæder fra velkendte brands og designere til en skarp pris.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Shop tørklæder til eksklusive priser

Forny looket med et medlemskab hos Lounge by Zalando i dag.  Det er gratis og uforpligtende at blive medlem og få adgang til vores eksklusive tilbud på underskønne tørklæder i alle regnbuens farver. Du kan faktisk spare op til 75% sammenlignet med vejledende salgspris. Find smukke tørklæder til alle årstider og looks nu.

scarves outlet 2 CM

Pift looket op med lækre halstørklæder

Hos Lounge by Zalando kan du shoppe smukke halstørklæder til damer og mænd i alverdens farver og stilarter. Dette alsidige tilbehør har uendelige stylingmuligheder! De korte og smalle modeller kan bæres både om halsen og i håret, hvor de store chunky halstørklæder i strik er perfekte til efteråret og vinterens stilrene lag-på-lag-look. 

Elsker du det enkle og minimalistiske? Så har vi sørget for dig. Shop halstørklæder til damer og mænd i sorte, grå og brune nuancer, så du nemt kan matche det til alle dine outfits. Hvis du ønsker at give dagens outfit et enkelt pop af farve, kan du nemt gøre det med tørklæder i skarpe farver og kontrasterende mønstre. Match det gerne med huer og vanter for et gennemført look.

scarves outlet 3 CM

Shop ultrabløde halstørklæder i eksklusive materialer

For ekstra hverdagsluksus og et hint af elegance er silketørklæderne det perfekte valg. De er fantastiske til formelle anledninger og tilfører et strejf af glamour. Hvis du vil holde på varmen uden at gå på kompromis med stilen, kan du også shoppe lune halstørklæder på udsalg hos os. Gå gerne efter designs i ren uld eller uldblandinger, da de er perfekte til vintermånederne og kan styles på utallige måder for et afslappet eller tidløst look. 

Hvis du ønsker et tørklæde, som er let og åndbart, så er designs i bomuld det helt rette valg. De fås i et væld af forskellige størrelser og looks, så du nemt kan vælge det, som bedst matcher din personlige stil. Hvis du elsker elegante og luksuriøse detaljer, må du ikke snyde dig selv for et halstørklæde i det blødeste cashmere. Som medlem hos Lounge by Zalando kan du shoppe disse luksuriøse modeller til en skarp pris, så du kan svøbe dig i bløde materialer helt uden at gå på kompromis med budgettet. Nogle gange er det bare små detaljer og enkelte ændringer, som gør den helt store forskel.

Shop luksus med store besparelser

Drømmer du om en garderobe fyldt med lækre og luksuriøse halstørklæder? Så skal du blive medlem hos os. Lounge by Zalando byder på en verden af smukke halstørklæder og andet veldesignet tilbehør til en skarp pris og rabatter på op til 75%. Det tager under et minut at melde dig ind, og du vil med det samme få adgang til vores unikke shoppingunivers. Det er helt gratis og uforpligtende, og du får endda gratis retur oveni hatten.