Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

ARKK Copenhagen på udsalg

Arkk Copenhagen. Urbane sneakers i stilfuldt, inspirerende design. Gå den ekstra mil i komfort og stil. Find din perfekte sneaker nu! Shop med stil.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Nyd Københavns streetstyle i designs fra ARKK Copenhagen

I det store udsalg hos Lounge by Zalando kan du udforske en række fantastiske designs, hvis stilige looks emmer af moderne og naturligvis københavnsk streetstyle. Som medlem af vores online fællesskab kan du nyde gode rabatter og adgang til stærke sales hele året rundt. Opret en gratis profil og få mere ud af din næste indkøbstur.

arkk_copenhagen_outlet_2_CM

Shop minimalistiske styles fra ARKK Copenhagen til kvinder og mænd

Hos Lounge by Zalando kan du i en begrænset periode dykke ned i et stort og stiligt sale, der bugner af fantastiske tilbud til kvinder og mænd. Det danske brands' utallige designs er rige på stærke og nordisk inspirerede looks, der er præget af en minimalistisk og unisex æstetik.

Det simple og slående udtryk er i særdeleshed let at spore, når det kommer til de mange ARKK Copenhagen sneakers. Brandets forskellige sko forener den danske stil med en suveræn komfort, som er perfekt til de travle ture gennem byens tætte og hektiske gader.

Siden brandets første par sneakers kom på gaden i 2014, er det blevet til et bredt udvalg af cool modeller. Blandt disse kan du hoppe i alt fra de lette ARKK Copenhagen Scorpitex til et hav af solide støvler, der kan føre dig sikkert og tørfodet gennem både by og natur.

Gør dagen lidt bedre med tilbud på ARKK Copenhagen sko

Det var intet mindre end et par simple og i den grad smarte sneakers, som blev startskuddet på det velkendte danske brand. Derfor vil du i det store sale hos Lounge by Zalando opleve en række af deres mest populære modeller som for eksempel ARKK Copenhagen Raven.

Modellen fanger den enkle og funktionelle linje, brandet har lagt for dagen. Det er ensbetydende med et let og vandafvisende design, der forbliver modstandsdygtigt overfor vejrets til tider udfordrende elementer. Det er med andre ord et eksempel på praktiske sneakers, hvis stilfulde ydre går hånd i hånd med en kraftig og gennemtestet konstruktion.

På både en solrig og en regnfuld dag kan du snøre et par ARKK Copenhagen Raven Mesh, der takket være det åndbare materiale gør det endnu mere behageligt at nyde hverdagens mange skridt.

arkk_copenhagen_outlet_3_CM

Dyrk den nordiske stil med Lounge by Zalando

Hos Lounge by Zalando kan du i enhver sæson udforske en masse sales, hvis styles emmer af nordisk æstetisk. Det inkluderer designs fra et væld af skandinaviske brands men naturligvis også tøj og sko fra den internationale modescene. Blandt de forskellige tilbud vil du støde på rabatter, der går hele vejen op til 75% i forhold til den vejledende udsalgspris. De høje besparelser er dog ikke de eneste fordele, vi tilbyder vores medlemmer.

  • Ethvert nyt medlem kan oprette en personlig og gratis profil
  • Herefter kan du udforske en række udsalg med sko, tøj og accessories til enhver smag
  • De mange sales afholdes i tidsbegrænsede perioder og byder  på designs fra modeverdenens ikoniske såvel som upcoming brands

Bliv en del af vores online fællesskab, som først og fremmest er skabt til verdenens modeelskere.