Vi tilhører Zalando

Nye tilbud hver dag hos Lounge by Zalando

Reima på udsalg

Reima - Børnetøj til eventyrlystne sjæle. Oplev vores farverige og komfortable kollektion, der er designet til at følge med dit barns leg og livsstil. Shop nu og klæd dine små på til eventyr!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Outlet sale: Reima til nedsatte priser hos Lounge by Zalando

Find et stort udvalg af lækkert kvalitetstøj fra Reima på udsalg online. Tilmeld dig gratis i dag og benyt dig af muligheden for at spare penge på designertøj til dit barn.

reima_outlet_2_CM

Reima: moderigtigt overtøj til udendørs leg

Reima er kendt for sine børnetøjskollektioner af høj kvalitet. Det finske brand har eksisteret i mange år og fremstiller overtøj og tilbehør til aktive piger og drenge mellem 0-12 år. Tøjet er funktionelt og behageligt at have på året rundt. Principperne bag designet er, at børnene skal kunne bevæge sig frit omkring udendørs og lege i alt slags vejr. Især her i Norden, hvor vi har skiftende årstider, er det vigtigt, at børnene er klædt på efter vejret, så de kan koncentrere sig om at være sammen med deres kammerater. Tøjet er i moderigtige designs og farver, som matcher tidens trend og kan mixes på forskellige måder. En del af tøjet er unisex design i flotte farver.

Hos Lounge by Zalando har vi et stort sortiment af Reima vinterjakker, flyverdragter, sommerjakker, regntøj, gummistøvler og andet tilbehør, som er komfortable for dit barn at have på. Uanset hvilken legeaktivitet, findes der tøj fra dette brand, som er behageligt og praktisk. Vil du gerne klæde dit barn moderigtig i funktionelt tøj, så er dette brand et rigtig godt valg. Du finder det oveni købet til favorable priser på udsalg i vores online outlet.

Reima er garant for høj kvalitet, og du får derfor tøj, som både er slidstærk og vandtæt, samtidig med at det også er åndbart og designet til at barnet kan løbe rundt og lege. Tøjet kan tåle at blive vasket uden at tabe farve, hvilket er praktisk, hvis barnet ofte kommer ind med mudret og vådt tøj. Materialevalget er ligeledes god kvalitet, og en del af materialerne erOekotex certificeret. Der anvendes ingen skadelig overfladebehandling, og brandet udviser desuden etisk ansvarlighed og anvender kun fjer og uld fra dyr, som er blevet behandlet ordentligt. Der kommer løbende nye produkter til hos Lounge by Zalando, og vil du gerne spare ekstra penge kan du tjekke vores online sale. Derudover finder du mange andre gode tilbud og kampagner i vores outlet.

reima_outlet_3_CM

Sale! Sale! Sale!

Udsalget finder løbende sted hos Lounge by Zalando, og der er penge at spare på lækkert designertøj som shorts og badedragter til børnene! Så er de klar til en frisk tur i det lille svømmebasin, poolen eller på stranden. Skal I på en vandretur i sommerferien, er det ideelt at købe par trekking-sandaler i outlettet, som er yderst behagelige at have på. Reima SunProof er tøj, som beskytter mod UV-stråler, så barnet kan lege udendørs i solen.

Forbered jer på det kommende efterår og vinter ved allerede nu at tjekke sortimentet af smart og trendy overtøj til børn efterårs- og vintersæsonen. Her finder du dobbeltisolerede flyverdragter til de helt små, så de kan holde varmen både når de leger i sandkassen og sove middagslur i barnevognen udenfor. Større børn kan også have glæde af flyverdragter, som er nemme at tage af og på og har et flot design. Derudover fås et stort udvalg af vinterjakker og skibukser eller friluftsbukser, blå og sorte farver. Skal barnet ud at køre på kælk eller bygge snemand, så er det nemt at holde varmen i et par gode skibukser.

Begynder det at regne, så klæd dit barn på i et par smarte gule, pink eller blå regnbukser med seler og kombiner med en flot regnfrakke. Regntøjet er naturligvis både vandtæt og åndbart. Når barnet leger udendørs i regnvejr er det godt at have et par moderigtige og vandtætte gummistøvler på fødderne. Så kan man pjaske i vandpytter så meget man vil. Gummistøvlerne er nemme at rengøre og holder de flotte farver længe. Dit barn vil helt sikkert få stor fornøjelse af at gå i et par gummistøvler i god kvalitet.

Reima udsalg: smart tilbehør i kvalitetsmaterialer

Når kulden bider, kan en uldhue fra dette mærke nemt holde dit barn varm om ørene. I kollektionerne finder du masser af tilbehør, som omfatter huer vanter, fleecetrøjer, softshell kortærmede trøjer og langærmede trøjer i flotte mønstre og farver, som børnene kan have på inden under overtøjet. Dermed får de en stilfuld påklædning både udendørs og indendørs, og tøjes fås i mange forskellige størrelser og har en god pasform, så børnene kan bevæge sig frit.

Hvis ikke, du allerede er medlem af vores shoppingklub, så kan du allerede i dag tilmelde dig. Det er helt gratis og uforpligtende. Du vil modtage nyhedsbreve og blive opdateret på kampagner og udsalg, så du løbende har mulighed for at købe lækkert designertøj til hele familien hos Lounge by Zalando.