Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Reebok på udsalg

Reebok. Trænings- og livsstilsprodukter, skabt til at bane vejen for din bedste version, hvad enten det gælder sport eller hverdag. Udforsk nu og find dit perfekte match. Shop Reebok i dag!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

De populære Reebok sko og tøj i vores eget outlet

Reebok har for længst slået sit navn fast, ikke blot indenfor sports- og fritidsfodtøj, men også indenfor tøj og tilbehør. I vores udsalg vil du regelmæssigt se forskellige populære produkter fra Reebok dukke op, som naturligvis kan omfatte deres meget populære løbesko, eller nogle af deres mange, klassiske sneakers som er perfekte til fritiden eller kan være særdeles effektive til arbejdet, hvis man står og går meget. Når du så samtidigt kan finde gode tilbud på dem, er det jo bare at slå til.

reebok_outlet_2_CM

Fede udsalg med Reebok tøj

Reebok var jo også andet end løbesko og sneakers, og sko i det hele taget. Man har et ganske komplet udvalg af tøj, primært til løb og træning, men også til outdoor sport, samt yoga. Intet i denne verden forbyder heller at tøjet kan bruges som afslappet hverdagstøj. Med vores outlet er det i hvert fald en kende nemmere få fyldt godt op i garderoben. Det kan være du finder lige det, som du manglede, med et godt tilbud kan det jo endda være du kan købe en ekstra. På varme sommerdage, eller ferie i varmere klimaer, kan et par shorts og en top eller T-shirt fra Reebok være lige det som redder dagen fra at blive lidt for hed. Med sit afslappede look og en række pasformer, hvor de fleste kan være med, og det kan snildt bruges som hverdagstøj.

reebok_outlet_3_CM

Udsalg på højteknologisk sportspåklædning fra Reebok

Reebok kan spore sine rødder helt tilbage til 1895, hvor en 14-årig gut i sit soveværelse, over faderens slikbutik, fremstillede nogle af verdens første løbesko med pigge, lidet anede han nok, hvad det ville udvikle sig til dengang, eller da han 5 år senere etablerede en virksomhed med fremstilling af disse sko. Allerede dengang var det innovation, der drev værket. De seneste innovationer kan du finde i vores outlet, når der eksempelvis dukker sko op i vores udsalg med Reeboks seneste affjedringsteknologi, og med Reeboks seneste landvindinger indenfor genbrug af gamle materialer. Jo, outlet kan være både smart og grønt nogle gange, og ikke kun når det gælder tegnebogen.

Den kundevenlige kundeklub med de gode tilbud

Udsalg behøves ikke være noget, der kun sker to gange om året. Med Lounge by Zalando kan du opleve det hele året, når der løbende er tilbud på forskellige, udvalgte varer. Men du skal ikke tøve for længe, da hver udsalg løber en begrænset periode. Varerne er præcis de samme du ellers ville finde til fuld pris, men antallet kan være begrænset. Med et gratis medlemskab hos Lounge by Zalando kan du blandt andet få adgang til de følgende fordele:

  • Outlet priser hvor du kan spare op til 75% sammenlignet med den vejledende udsalgspris
  • Gratis returret
  • Daglige tilbud blandt mere end 2500 kendte brands