Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

FILA på udsalg

Fila - Stilfuldt og sporty tøj til enhver lejlighed. Udforsk vores udvalg af trendy sneakers, træningstøj og accessories. Find din stil i dag og shop nu!

Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

FILA PÅ UDSALG HOS LOUNGE BY ZALANDO ONLINE OUTLET

Lounge by Zalando er en medlemsklub, der sælger unikke brands til sine medlemmer. Varerne sælges i forskellige brandoutlets på Lounge by Zalando hjemmesiden eller via Lounge by Zalando appen. Et sale varer typisk 2-5 dage, og der er kun et begrænset antal varer tilgængelige i hvert sale. Så ser du noget, du kunne tænke dig, så slå til, for der bliver hurtigt udsolgt!

fila_outlet_2_CM

Det kan betale sig at tilmelde vores nyhedsbrev, så du hurtigt får besked, når der er nye varer på hylderne, og hvornår nye sales starter. Du kan handle døgnet rundt, og der er altid et stort udvalg af varer i de forskellige brandoutlets. Brug appen, når du er på farten, og brug hjemmesiden, hvis du vil have lidt større billeder af items på din computerskærm. Begge steder er der altid et online sale i gang.

Du kan handle varer fra alle vores online outlets. Vi sørger for, at varerne afsendes så hurtigt som muligt og tilbyder dig unikke handelsbetingelser – og du har naturligvis mulighed for at returnere, hvis du fortryder.

I FILA OUTLET HOS LOUNGE BY ZALANDO KAN DU FINDE BRANDETS IKONISKE VARER

Hos det ikoniske brand kombineres funktionalitet med stil, og du kan både bruge dit Fila-outfit, når du arbejder hjemme, når du er til yoga, eller når du skal spille en svedig tenniskamp. Kombinationen af ​​højkvalitetsmaterialer, klassisk design og uovertruffen anvendelighed giver autentisk tøj med en kosmopolitisk charme. Og det italienske håndværk har gennem tiden imponeret med hensyn til både ydeevne, design og fleksibilitet. Tøjet er behageligt at have på og passer såvel til eftermiddagste hos din farmor som til en fest med vennerne. Og så naturligvis når du skal dyrke din yndlingssport.

Hvad enten du er på udkig efter sneakers, tøj eller accessories, vil du med mellemrum kunne finde dine yndlingsting i Filas outlet. Måske er det et par Select sneakers, et lækkert undertøjssæt eller et behageligt par joggingbukser, du leder efter? Hvad det er det ene eller andet, du kigger efter, kan vi garantere, at du kan handle så meget, du har lyst til, så snart vi har et sale klar.

FILA STØTTER TIDENS SPORTSSTJERNER

Fila leverer førsteklasses sportsbeklædning, der støtter brugerne, når de bevæger sig. Tøjet har et perfekt fit samtidig med, at det er utroligt fleksibelt. Store sportsstjerner som tennisspilleren Björn Borg og ekstrem bjergbestigeren Reinhold Messner har båret Filatøj gennem deres karrierer, ligesom tennisspillerene Marin Čilić og Karolína Plíková i dag bærer brandets udstyr til både træning og kamp.

fila_outlet_3_CM

Men brandet er mere end sportstøj. Fila leverer også det helt rigtige tilbehør som f.eks. tasker og beanies, samt klassikere som hættetrøjer, joggers, tank-toppe, T-shirts og bikershorts. Og brandet sætter en ære i at skabe design, der er lige så dristigt som dets brugere og sørger altid for autentiske styles. Prøv f.eks. et par Disruptor eller Mindblower til at komplementere dine retrostyles, eller træd frem i nyheder som Electrove 2.

Er du træt af din gamle, slidte rygsæk, så skift den ud med en Fila-model. Eller skift til en smart skråtaske som for eksempel New Pusher Bag Berlin. Er det er par badesandaler eller et par joggingbukser, du står og mangler? Du finder det meste i Filas outlet hos Lounge by Zalando, og der kommer hele tiden nyt til.

ONLINE SNEAKERSSALG

Filasneakers har et unikt design med organiske, afrundende former. Det er nemt at genkende brandets sneakers, da de alle er udstyret med det karakteristiske F-logo med den røde streg og den blå vinkel. Pasformen i dine Filasneakers er perfekt, og dine fødder vil elske dem. Så hvad enten du vil have et par klassiske flade med hvide såler, et par høje basketsneakers eller nogle af de helt nye modeller, kan du kigge efter dem i Filas online outlet. Du kan være helt sikker på, at du finder noget, du har brug for, når du går på udsalg hos Lounge by Zalando