Fila outlet

Hvad kan Zalando Lounge tilbyde dig

Vores fordele

Førende mærker til dig

Mere end 2500 mærker bringer dig nye fund hver eneste dag

Fila på udsalg hos Zalando Lounge online outlet

Zalando Lounge er en medlemsklub, der sælger unikke brands til sine medlemmer. Varerne sælges i forskellige brandoutlets på Zalando Lounge hjemmesiden eller via Zalando Lounge appen. Et sale varer typisk 2-5 dage, og der er kun et begrænset antal varer tilgængelige i hvert sale, så ser du en vare, du kunne tænke dig, skal du ikke vente for længe med at købe den, for varerne bliver hurtigt udsolgt og kan derefter ikke købes mere.

Fila-outlet-zalando-lounge-DK

Det kan betale sig at tilmelde vores nyhedsbrev, så du hurtigt får besked, når der er nye varer på hylderne, og hvornår nye sales starter. Du kan handle døgnet rundt, og der er altid et stort udvalg af varer i de forskellige firmaers outlet. Brug appen, når du er på farten, og brug hjemmesiden, hvis du vil have lidt større billeder af items på din computerskærm. Begge steder er der altid et online sale i gang.

Du kan handle alle de varer, du har lyst til, og putte varer fra forskellige brands i din indkøbskurv. Vi sørger for, at varerne afsendes så hurtigt som muligt og tilbyder dig unikke handelsbetingelser, hvor du har mulighed for at returnere de varer, du ikke vil have.

I Fila outlet hos Zalando Lounge kan du finde brandets ikoniske varer

Hos det ikoniske brand kombineres funktionalitet med stil, og du kan både bruge dit Filaoutfit, når du arbejder hjemme, når du er til yoga, eller når du skal spille en svedig tenniskamp. Kombinationen af ​​højkvalitetsmaterialer, klassisk design og uovertruffen anvendelighed giver autentisk tøj med en kosmopolitisk charme. Og det italienske håndværk har gennem tiden imponeret med hensyn til både ydeevne, design og fleksibilitet. Tøjet er utroligt behageligt at have på og passer såvel til eftermiddagste hos din farmor som til en fest med vennerne. Og så naturligvis når du skal dyrke din yndlingssport.

Fila-outlet-women style-zalando-lounge

Hvad enten du er på udkig efter sneakers, tøj eller accessories, vil du med mellemrum kunne finde dine yndlingsting i Filas outlet. Måske er det et par Select sneakers, et lækkert undertøjssæt eller et behageligt par joggingbukser, du leder efter? Hvad enten det er det eller noget helt andet, du kigger efter, kan vi garantere dig, at når vi lægger varerne op, kan du frit handle så meget, du har lyst til.

Fila støtter tidens sportsstjerner

Fila leverer førsteklasses sportsbeklædning, der støtter brugerne, når de bevæger sig. Tøjet har et perfekt fit samtidig med, at det er utroligt fleksibelt. Store mandlige sportsstjerner som tennisspilleren Björn Borg og ekstrem bjergbestigeren Reinhold Messner har båret Filatøj gennem deres karrierer ligesom tennisspillerene Marin Čilić og Karolína Plíková i dag bærer brandets udstyr til både træning og kamp.

Men brandet er andet og mere end sportstøj. Fila leverer også det helt rigtige tilbehør, i form af for eksempel tasker og beanies, samt klassikere som hættetrøjer, joggers, tank-toppe, T-shirts og bikershorts. Og brandet sætter en ære i at skabe design, der er lige så dristigt som dets brugere. Sammensæt din garderobe med Fila items som en lækker cap, et par seje sneakers som for eksempel den nye model Electrove 2, der fås i flere forskellige farvekombinationer, eller træd ud i et eksklusivt retro-look med modellerne Disruptor eller Mindblower.

Fila-outlet-women-fashion-zalando-lounge

Er du træt af din gamle, slidte rygsæk, så skift den ud med en Filamodel. Eller skift til en smart skråtaske som for eksempel New Pusher Bag Berlin. Eller er det er par badesandaler eller et par joggingbukser, du står og mangler? Du finder det meste i Filas outlet hos Zalando Lounge, og der kommer hele tiden nyt til.

Online sneakerssalg

Filasneakers har et unikt design med organiske afrundende former. Det er nemt at genkende brandets sneakers, da de alle er udstyret med det karakteristiske F-logo med den røde streg og den blå vinkel. Pasformen i dine Filasneakers er perfekt, og dine fødder falder godt til rette i dem. Så hvad enten du vil have et par klassiske flade med den hvide sål, et par høje basketsneakers eller nogle af de helt nye modeller, kan du kigge efter dem i Filas online outlet i vores lounge. Du kan være helt sikker på, at du finder noget, du har brug for, eller måske noget, du ikke havde tænkt over, du havde brug for, når du går på udsalg hos Zalando Lounge.

🔸 🔸 🔸

Dine favoritter: shop efter mærke

🔸 🔸 🔸