Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Sportstøj på udsalg

Få stil med vores sportstøj! Opnå komfort og stil i dit træningslook. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, har vi det perfekte sportstøj til dig. Shop nu!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Sportstøj til favorable outlet-priser hos Lounge by Zalando

Sportsglade kvinder og mænd finder et stort udvalg af sportstøj til nedsatte priser i vores outlet. Tilmeld dig Lounge by Zalando allerede i dag og benyt dig af de mange gode tilbud.

sport_outlet_2_CM

Sportstøj fra kendte designerbrands i online outlet

Dyrker du en bestemt sportsgren og er træning en vigtig del af din dagligdag, så er det sandsynligvis også vigtigt for dig at være klædt på i det rigtige træningstøj. Hos Lounge by Zalando har vi et kæmpestort sortiment af trendy og komfortabelt sportstøj til kvinder og mænd. Vores online outlet er fyldt med gode tilbud på alt fra leggings til shorts, toppe, bluser, sports-bh’er til løbesko og træningssko, så du kan få alt det tøj, sko og accessories, som du har brug for til din træning.

Er du typen, som ikke har dyrket så meget sport, men gerne vil i gang, så vil vi opfordre dig til at tjekke vores online sale, for du vil helt sikkert kunne finde træningstøj, som passer til dig. Det er en god idé at investere i træningstøj i god kvalitet, fordi det holder længere, og du kan benytte dig af vores rabatter eller købe tøjet på udsalg. Når du træner regelmæssigt, vil du opleve, at du får mere energi i hverdagen, og det vil motivere dig til at blive ved med at træne. Du vil derfor få brug for at have noget forskelligt træningstøj i garderoben, som du kan skifte imellem.

Det behøver ikke at være dyrt at investere i træningstøj og sko, for hos Lounge by Zalando kan du gratis og uforpligtende tilmelde dig vores shoppingklub, og så kan du få tøj og sko til nedsatte priser. Du kan tilmed handle nemt online og bestille dine varer hjemmefra og få dem hurtigt leveret. Du kan købe flere toppe, bluser og bukser, som du kan matche, som det passer dig – alt efter hvilken form for træning du dyrker.

Sale: smart træningstøj til fitness, løb eller yoga

Online sale er en fantastisk måde at spare penge på og samtidig få træningstøj af høj kvalitet til den motionsform, du dyrker. Vælg mellem sportstøj fra mange designerbrands i høj kvalitet. Tøjet er kendetegnet ved at være komfortabelt, svedabsorberende, svedtransporterende, og det har en god pasform uanset din størrelse. Når du har lækkert træningstøj på, bliver det også nemmere at motivere sig selv til at træne, fordi du føler dig godt tilpas.

Samtidig er tøjet stilfuldt og moderigtigt, så du ser også smart og cool ud, når du træner. For dig som sætter pris på at se godt ud og være trendy klædt i alle sammenhænge er der meget flot træningstøj at finde hos Lounge by Zalando. Du kan tilmed spare penge, når du melder dig ind i vores shoppingklub. Det kan du gøre gratis og uforpligtende, og så vil du modtage kampagnetilbud og nyheder om mode. Du kan også gøre brug af rabatter eller købe tøj via vores online sale.

Gå på opdagelse og find det træningstøj til fitness, som matcher dine behov og lever op til den personlige stil, du gerne vil udtrykke. Du kan også tjekke det store udvalg af løbesko, løbebukser og toppe, så du kan være velklædt i moderigtigt og funktionelt løbetøj og få det optimale ud af din træning. Er du vild med at dyrke yoga, så finder du behagelige leggings og toppe, som er velegnede at have på, når du laver yoga. Kvinder kan desuden vælge mellem mange komfortable sports-bh’er i forskellige størrelser.

sport_outlet_3_CM

Træningstøj til hele familien på udsalg

Har du børn, og er de også sportsinteresserede, så kan vi anbefale, at du tjekker udvalget af sportstøj til børn. Vores store online outlet byder nemlig også på tøj, sko og tilbehør til sportsglade børn. Tøjet fås i mange forskellige størrelser, så det passer til det enkelte barns behov, og det er komfortabelt at have på. Med det rigtige træningstøj kan I også nemt træne sammen hele familien i hverdagen, eller I kan tage på en aktiv weekendtur udendørs, hvor I vandrer, cykler eller klatrer. Det kan også være, at I vælger at campere i det fri i Danmark eller udlandet.

I kan samtidig være sikre på, at tøjet kan holde til en aktiv livsstil, fordi det er slidstærkt og svedabsorberende, og så ser I smarte ud i et moderigtigt design. Kom i form og få mere overskud – hele familien.

Spar samtidig penge – op til 75%* – når I køber jeres træningstøj og træningssko samt tilbehør hos Lounge by Zalando. Det behøver ikke at koste mange penge at have en sund livsstil. Det handler blot om at købe tøj de steder, hvor man kan få det til en favorabel pris. Gå selv på opdagelse i online outlet eller benyt dig af vores online sale eller kampagner og anskaf dig lækkert træningstøj til dig selv og din familie til den kommende træningstime.