Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Outdoor tøj på udsalg

Uoutdoor-tøj, designet til eventyrere som dig. Uanset om du er til vandreture, camping eller bare en tur i byen, har vi det perfekte tøj til dig. Find dit nye favoritoutfit i dag og tag på eventyr med stil.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Find outdoor-tøj til din tur i det fri

Uanset om du er mest til vandring og trekking eller bare elsker at campere i naturen, så er det vigtigt at have det rigtige sæt outdoor-tøj. Når naturen er din legeplads, gælder talemåden, at der ikke findes dårligt vejr, men kun dårlig påklædning. Lounge by Zalando hjælper dig med at finde dit outfit, og så endda med op til 75%* rabat.

outdoor_clothes_outlet_2_CM

Tilbud på moderigtigt outdoor-tøj

Du finder tilbud på friluftstøj til enhver lejlighed, til alle årstider og alle vejrforhold. Hos Lounge by Zalando finder du outdoor-tøj fra mange forskellige brands, som i deres begejstring for naturen bruger deres opsamlede erfaring og viden til at designe fantastisk og moderigtigt tøj til udendørsbrug til dig. Når du er medlem af Lounge by Zalando kan du få op til 75%* nedslag i prisen på de forskellige styles. Det gør det nemt at mikse og matche bukser, jakker og lignende alt efter, hvilke brands eller farver du går efter.

Dit valg af tøjet til dine udendørs eventyr afhænger dog især af, hvad du skal bruge det til. Skal du for eksempel på vandretur i bjergene, hvad enten det er sydpå eller nordpå, er det vigtigt, at du køber noget tøj, der hurtigt og nemt kan reguleres. Dit ydre lag skal være af vind- og vandtætte materialer, som kan beskytte dig. Dit inderste lag kan være lavet af blødt merinould eller lækkert bambustekstil. Så er du klædt på til at tage ud i det fri.

Du kan få outdoor-tøj i bæredygtige tekstiler

Dit nye friluftstøj afhænger i høj grad af vejret. De skiftende og ofte uforudsigelige vejrforhold i bjergene kan have betydning for din påklædning i det fri, ligesom de skiftende årstider også har en betydning. Derfor bør du kende dine behov for påklædning, før du begiver klikker ind og leder efter outdoor-tilbud. En af de største hemmeligheder til at blive klædt ordentlig på udenfor, er at klæde sig i lag.

outdoor_clothes_outlet_3_CM

Du finder en masse gode tilbud på udendørstøj hos Lounge by Zalando. Her kan du mikse og matche over- og underdele på kryds og tværs. Du finder en del outdoor-tøj i for eksempel økologisk certificerede materialer, som merinould eller bæredygtige genbrugsmaterialer. Her kan for eksempel nævnes nylon lavet af genbrugsplastik. Brugen af genbrugsmaterialer er med til at nedsætte mængden af affald fra tøjproduktionen. Du finder nemt outdoor-tøj i bæredygtige tekstiler ved at følge det grønne bæredygtighedsmærke, når du shopper tøj hos Lounge by Zalando.

Dit tøj kan også have andre features, som du kan have glæde af, når du færdes i det fri. Skal du på en længere hike, er det for eksempel rart, at dit tøj ikke vejer for meget. Et ydre lag som for eksempel regntøj eller en tynd jakke, der hurtigt kan pakkes ned i din rygsæk og ikke vejer, kan være en rigtig god idé.

Få fede tilbud og adgang til eksklusivt design

Hos Lounge by Zalando finder du flere typer af funktionelle, lette og moderigtige tilbud på outdoor-tøj. Gå på opdagelse i vores store udvalg af og de mange tilbud på tøj til at nyde den fri natur. Her finder du helt sikkert også netop det, som du har behov for til dine egne udendørsoplevelser og eventyr. Når du tilmelder dig Lounge by Zalando, får du hver dag adgang til gode rabatter og eksklusive designs. Bliv medlem allerede i dag.