Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Fodboldtrøjer på udsalg

Vis din dedikation til dit yndlingshold med fodboldtrøjer i netop dit teams farver. Gå på banen med selvtillid og bevægelsesfrihed med trøjer designet i åndbare materialer. Vi har fodboldtrøjer på tilbud, som kan tage din boldglæde til nye højder.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Shop sprøde fodboldtrøjer til konkurrencedygtige priser

Når du melder dig ind hos Lounge by Zalando, får du adgang til vores outlet af fodboldtrøjer og gear til skarpe priser. Det koster intet at blive medlem, og med gratis retur kan du shoppe løs helt uden bekymringer. Du kan faktisk spare op til 75% sammenlignet med vejledende salgspris på produkter fra mere end 2.500 velkendte designere og brands.

footballshirts outlet 2 CM

Kampånd for hele familien med fede fodboldtrøjer til børn og voksne

Hos Lounge by Zalando er der noget for hele familien. Shop fodboldtrøjer til børn og voksne med store rabatter. Vi har sørget for, at du kan støtte netop dit hold med trøjer i alverdens farver. Modellerne til børn er designet i åndbare materialer, der bevæger sig ubesværet med kroppens bevægelser. Så hvad end I alle skal heppe fra sidelinjen eller selv spiller på banen, kan trøjerne følge med. 

Vores sortiment af fodboldtrøjer til damer og mænd 

Vores billige fodboldtrøjer er ikke bare en bluse til bevægelse eller fritid, den viser din støtte til dit yndlingsteam. Vi har derfor sørget for et ekstra stort udvalg af fodboldtrøjer til damer og mænd fra et væld af forskellige brands og med flere forskellige pasformer, så du kan finde dit perfekte match.  

Hvis du er til de tætsiddende, åndbare designs, kan du gå efter figursyede modeller i svedtransporterende materialer og med mesh-indsatser i siden og under armene. Trøjerne kan nemt sættes sammen med matchende shorts og sko til sportsevents eller dine yndlings jeans og sneaks for et trendy take på et klassisk fodbold-look.

footballshirts outlet 3 CM

Shop fodboldtrøjer på tilbud til hverdag og kamp

Hvis du selv giver den gas på banen, bør du gå efter fodboldtrøjer på tilbud i lette materialer. Professionelle spillere vælger også de fjerlette modeller, så intet tynger eller påvirker deres performance, når der skal fart på. Vores medlemmer får adgang til eksklusive tilbud på både klub-, landshold- og specifikke spillertrøjer. 

Der er en fodboldtrøje på udsalg til netop dig. Hvis du elsker det baggy street-style inspirerede look, kan du vælge oversized designs eller gå et par størrelser op i regular fit. Børnene har også flere valgmuligheder i vores store udvalg af fodboldbluser til børn. 

Kom ind i kampen med et medlemskab hos Lounge by Zalando

Spar op til 75%* i vores eksklusive online univers. Det tager ingen tid at blive medlem – du skal faktisk bare bruge din mail. Kort tid efter vil du modtage dine første tilbud fra mere end 2.500 brands og designere direkte til din indbakke. Meld dig ind i dag og nyd godt af fede fordele som gratis medlemskab og retur. 

Hvis du vil have mest muligt ud af din transporttid, kan du shoppe direkte i Lounge by Zalando-appen. Her kan du få reminders, når vores flash-tilbud kommer online og være blandt de første til at få fingrene i vores eksklusive deals. Alt sammen helt uden forpligtelser, naturligvis.