Vi tilhører Zalando

Nye tilbud hver dag hos Lounge by Zalando

Röhnisch på udsalg

Röhnisch - Mode og livsstil til aktiv kvinder. Find dit perfekte outfit til træning, hverdag og alt derimellem. Shop nu og opdag din stil!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Tilbud på sporty styles fra Röhnisch

De fantastiske tilbud på Röhnisch styles beviser, at du sagtens kan skrue op for dit tempo uden at gå på kompromis med din modesans. Flotte designs og stærke materialer væver sig nemlig igennem det alsidige outlet hos Lounge by Zalando.

Log ind i dag og find tøj, der vil gøre din motion og din hverdag endnu bedre.

rohnisch_outlet_2_CM

Et stiligt udsalg med plads til bevægelse

Funktionalitet er en egenskab, som svenske Röhnisch aldrig glemmer, når det kommer til at skabe deres smarte designs. Derfor kan du forvente at finde en lang række af stærke og åndbare kreationer overalt i brandets store kollektioner. De mange styles bærer et tydeligt præg af, at der er lagt vægt på at sikre en utrolig bevægelsesfrihed. Af samme grund er de forskellige modeller ideelle til både den rolige hverdag og de intense træningsstimer.

Du kan for eksempel iklæde dig et par af brandets elastiske tights sammen med en af deres farverige sweatshirts, hvis du blot ønsker et sporty look, som er ideelt til et liv på farten. De mange seamless modeller er især perfekte til dig, der leder efter tøj, som du frit kan ånde og bevæge dig i. Netop disse styles demonstrerer, hvordan Röhnisch forstår at skabe tøj, der kan bruges til hurtige løbeture såvel som travle stunder.

Føl dig hjemme i behagelige styles fra vores store outlet

Det er ikke kun funktionalitet, som igennem tiden har fyldt meget for det kvalitetsbevidste brand Röhnisch. Her er nemlig tale om et firma, hvis tilgang til design også indebærer høje krav til komfort. Bløde og behagelige materialer er dermed aldrig et særsyn, hvad end du udforsker brandets lette sommerkollektioner eller varme vintermodeller. Derimod går de igen sæson efter sæson, hvilket kommer til udtryk i alt lige fra elastiske trøjer og tights, til lune sweaters i førsteklasses bomuld. Du har med andre ord en god chance for at skabe en sportsgarderobe, der består af komfortable designs, som du med fordel kan hoppe i hele året rundt.

rohnisch_outlet_3_CM

Takket være brandets brug af slidstærke materialer kan du trygt regne med, at tøjet kan benyttes til langt mere end en enkel løbetur eller yogatime. For blot at nævne få af de mange sportsgrene, som Röhnisch har designet til. Dertil sikrer det store udvalg af silhuetter og pasforme, at du kan finde præcis det fit, som passer til dagens motion og frem for alt til din krop. De utallige oversized, tætsiddende og almindelige pasforme er til for, at du altid vil føle dig hjemme i brandets moderne sportstøj.

En verden af god stil og gode priser

Hos Lounge by Zalando giver vi først og fremmest vores medlemmer afgang til daglige udsalg, hvor flot og funktionel mode ikke koster en formue. Derudover kan du også se frem til en række fordele, der gør det nemt og hurtigt at blive en del af vores fællesskab:

  • Det er altid gratis at oprette en profil hos Lounge by Zalando
  • Du får mulighed for at spare op til 75% sammenlignet med vejledende udsalgspris på forskellige designs og produkter fra blandt andet Röhnisch
  • Returner dine indkøb gratis uden gebyr indenfor 31 dage
  • Find fantastiske styles fra Röhnisch og andre kendte brands blandt de mange daglige tilbud

Log ind i dag og dyk ned i outlets, der er skabt til verdens modeelskere.