Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Tracksuits på udsalg

Shop stilige tracksuits til både de afslappende og aktive stunder. Et simpelt træningssæt er altid et let og cool valg, hvad end dagen bringer dig forbi fitnesscenteret eller vidt omkring i byen. Find det rigtige sæt til dig lige her.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Giv dit look et sporty touch med prisvenlige tracksuits

Kom godt igennem dagen med tracksuits, der oser af afslappet stil. Hos Lounge by Zalando har vi samlet designs fra mere end 2.500 brands. Det betyder, at du i det online outlet blandt andet kan vælge mellem tracksuits fra Nike og Lacoste til rabatter, der strækker sig til 75% i forhold til udsalgsprisen. Skab en profil og oplev nye sales hver dag.

tracksuits_outlet_2_CM

Shop Nike tracksuits og andre cool træningssæt på tilbud

Hos Lounge by Zalando har vi samlet styles fra utallige brands, hvilket naturligvis er reflekteret i det store udvalg af billige tracksuits til kvinder samt blandt de mange tilbud på træningsdragter til herrer. Træningssæt fra mærker som Nike, adidas og Hummel er blot nogle af de designs, som du i en tidsbegrænset periode kan finde i det spændende sale.

Netop disse brands er af gode grunde velkendte, hvilket må siges at være resultatet af den høje kvalitet, der går hånd i hånd med deres stil. Holdbarhed møder æstetik på en fejlfri manér, når det kommer til de mange tracksuits fra de berømte sportsmærker.

Kvalitet er et element, der som en rød tråd løber igennem hele udsalget. Åndbare bomuldstråde, blødt mesh og slidstærkt hardshell er nemlig materialer, der benyttes på kryds og tværs af de forskellige brands i outlettet. Du kan derfor med ro i sindet shoppe tracksuits fra de mærker, du kender, samt fra de sportsbrands, du først lige har stiftet bekendtskab med. Dyk ned i de gode tilbud og find et tracksuit, hvis styrke og stil passer perfekt til dig.

#

tracksuits_outlet_3_CM

Find stilige adidas tracksuits til enhver

En sporty æstetik er noget, der let kan nydes af enhver. Af samme grund er der blandt de mange tracksuits flere træningssæt til mænd såvel som kvinder. Størrelserne og snittene varierer naturligvis, men det er de samme afslappede silhuetter, der kendetegner langt de fleste træningsdragter i udsalget.

De forskellige træningssæt til damer og herrer byder for eksempel på løstsiddende pasforme, som vil give din krop masser af plads til at røre sig. Det er sportstøj, der er skabt til hurtige og gentagne bevægelser.

Derfor er her også tale om beklædning, som er skabt af materialer, der i den grad besidder en utrolig styrke. De ofte lette og åndbare sportstekstiler sikrer, at du vil være godt tilpas, uanset hvor krævende din træning er.

Oplev spændende udsalg fyldt med træningssæt og stilfuld fashion

Hos Lounge by Zalando inviterer vi dagligt vores medlemmer til at udforske spændende sales, der byder på styles fra mere end 2.500 brands. Det er dermed ikke kun sportstøj og cool tracksuits, som venter på dig i vores online outlet. Her kan du dykke ned i spændende udsalg, der inkluderer mode til boligen såvel som til klædeskabet. Gør din shoppetur lidt mere underholdende med besparelser på op til 75%*. Opret din personlige profil og få adgang til utrolige sales hele året rundt.