Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Rains på udsalg

Oplev dansk kvalitet med Rains regntøj og accessories. Minimalistisk design og funktionalitet forenes i regnfrakker, ponchoer, tasker og mere. Hold dig tør og se godt ud med vores trendy og praktiske kollektion. Udforsk i dag og find din favorit.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

RAINS TILBUD HOS LOUNGE BY ZALANDO

Find dit nye regntøj eller en ny smart regntæt taske fra Rains hos Lounge by Zalando. Tilmeld dig gratis uden forpligtelser, så får du besked om eksklusive kampagner, som du kan shoppe med store besparelser.

rains_outlet_1_CM

RAINS REGNTØJ ER MINIMALISTISK OG FUNKTIONELT

Dette danske kvalitetsmærke byder på et bredt udvalg af moderigtigt, minimalistisk og funktionelt regntøj, overtøj, tasker samt tilbehør som eksempelvis punge og hatte. Vejret i Danmark kan godt være lunefuldt, og der er mange dage om året, hvor det småregner eller ligefrem plasker ned med regn. Visionen bag dette mærke er at nyfortolker tidligere tiders gummiregntøj og gøre det på en stilfuld måde. Regntøj behøver nemlig ikke at være klodset. Designet er trendy og praktisk, som vi kan lide det her i Norden. I sortimentet finder du bl.a. regnfrakker, regn-poncho, regnbukser og derudover rejsetasker, weekendtasker og shopping tasker.

Regntøjet er fremstillet af polyester, som er vandafvisende og åndbart. Det er behageligt at have på, men samtidig også slidstærkt og kan tåle de vejrforhold, vi kender her i Skandinavien. Du kan dermed trygt bevæge dig ud i regnvejr uden at blive våd eller komme til at svede i dit regntøj. Uanset om du er på gåben eller cykel, så vil du nå frem til din destination uden at blive våd af regn, når du er iført det lækre regntøj, som du finder på udsalg og i vores outlet hos Lounge by Zalando, hvor du kan spare op til 75%* på designmærker.

Vil du gerne have en stilfuld regnfrakke, så kan du vælge en Curve Jacket, der er designet, så den minder om en trenchcoat med bælte, og dermed fremhæver den dine former. Det er en regnfrakke med et trendy look i et let materiale med både knap og lynlås foran. I online sortimentet finder du også forskellige unisex-regnfrakker som eksempelvis Fishtail Parka, der har et afslappet look, samtidig med at rygstykket har en trekantet slids og snoretræk, så den har en god pasform. Med en Rains Fishtail Parka er du fantastisk god klædt på, når du bevæger dig ud i regnen.

Foretrækker du en regnfrakke i et mere sporty design, kan du vælge en Storm Breaker, som også er en unisex regnfrakke, der er flot til kvinder såvel som mænd. Her får du et smart design med justerbart snoretræk og en vandtæt tovejs-lynlås. Regnfrakken er fremstillet af et let materiale, så du har god bevægelsesfrihed, når du har den på. Slå hætten op om ørene, og så er du klar til at cykle og gå gennem regnen, også når det pisker ned.

rains outlet 2 CM

FIND EN SMART TASKE TIL NEDSAT PRIS I RAINS OUTLET

Er du vild med at shoppe, så kan vi anbefale, at du investerer i en shopping taske af god kvalitet. Rains Tote Bag er en klassisk shopping taske med et minimalistisk look og et stort praktisk rum, som du kan fylde dine indkøb i. Den er let at have med over skulderen, og den har også et mindre rum med lynlås, hvor du kan have din pung og mobil.

Skal du på weekendferie eller til træning, og har du brug for en moderigtig taske i kvalitetsmaterialer, som også er vandafvisende, så er Weekend Bag et oplagt valg. Denne taske i PU-materiale har et stort rum og kan lukkes med et justerbart spænde. Den fås i flere størrelser og trendy farver, og den er smart og let at have med overalt, takket være de funktionelle bærestropper.

Hos Lounge by Zalando outlet finder du også smarte vandtætte rygsække, som er ideelle til regnvejrsdage, så du kan sikre dig, at dine ejendele som eksempelvis computer, mobil, tøj og andre personlige ejendele ikke bliver gennemblødte i regnen. Hvilken model du vælger er op til dig og dine behov. For eksempel kan du få en backpack taske, som er trendy og praktisk med justerbare skulderstropper og karabinhager. Der er god plads til computeren i det store rum, og der er også et mindre rum til mobil, nøgler eller pung. MSN Bag er også en populær model, som designmæssigt er inspireret af skoletasken. Den har et stort rum med plads til computer og andet arbejdsrelateret udstyr, og der er desuden en ekstralomme til småting som mobil og nøgler. Rygsækken er fremstillet i et let og vandafvisende kvalitetsmateriale.

ONLINE KAMPAGNETILBUD I EN BEGRÆNSET PERIODE

Vil du gerne have del i de kampagnetilbud, som kører hos Lounge by Zalando i en begrænset periode? Så kan du gratis og uforpligtende tilmelde dig allerede i dag, og så vil du få besked, når der er spændende tilbud. Du kan spare mange penge ved at købe designertøj og andet tilbehør, når der er kampagner, udsalg eller ved at gå på opdagelse i vores outlet.

Regntøj kan sagtens være moderigtigt og praktisk, og du vil få glæde af det hele året, når du bor i Danmark. Køber du regntøj og tasker i god kvalitet, så holder produkterne også i længere tid. Du kan tilmed spare penge ved at handle hos Lounge by Zalando. Der er i det hele taget mange fordele ved at handle mærketøj online. Du kan sidde hjemme hos dig selv i sofaen og kigge på tøj i ro og mag, før du beslutter dig for at købe noget. Få leveret dine varer, så du slipper for at stå i kø i en fysisk butik. Se de mange gode tilbud her, og følg med i vores udsalg.