Vi tilhører Zalando

Nye tilbud hver dag hos Lounge by Zalando

Kenzo på udsalg

Forkæl dig selv og garderoben med luksuriøse items fra Kenzo. Deres ultra lækre designs genkendes med det samme grundet deres unikke farvekombinationer og stærke udtryk.

Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Designs fra Kenzo til den bedste pris

Boost dit look, og invitér farverne ind i garderoben. Når du melder dig ind hos Lounge by Zalando kan du spare masser af penge på de smukkeste pieces fra Kenzo og kombinere dem med items fra mere end 2.500 brands og designere. Hvad end du forelsker dig i Kenzos sweatshirts, T-shirts, trøjer eller tasker, får du veldesignede statement pieces i højeste kvalitet.

kenzo_outlet_2_CM

Giv hverdagsgarderoben et luksuriøst touch med sweatshirts fra Kenzo

Franske Kenzo har siden deres grundlæggelse i 1970 været et friskt pust på den internationale modescene. Deres items kendetegnes ved deres positive energi og kreative farvekombinationer, som giver dig friheden til at mikse og matche dagens look med lethed. Hos Lounge by Zalando elsker vi at kunne tilbyde dig skarpe deals på Kenzo T-shirts og trøjer, så din hverdag får et strejt af farve, kvalitet og leg.

Det er nemt og sjovt at matche deres mange designs med hinanden eller vælge enkelte pieces som Kenzo hoodies med dine yndlingsjeans og skohyldens sprødeste sneakers. Brandets designfilosofi hylder det kreative og legende, så hvis du elsker kombinationen, er den helt perfekt. Vores medlemmer nyder også godt af gratis returnering, så du foruden de skarpe tilbud trygt kan teste forskellige kombinationer og items hjemme og finde dit perfekte look.

kenzo_outlet_3_CM

Skab et klassisk look med tasker fra Kenzo

Brandet udmærker sig ikke bare med deres flotte tøj: Deres tilbehør er lige så unikt og farverigt. Vores medlemmer kan shoppe et stort udvalg af tasker til alle anledninger. Der er noget for enhver fra deres mønstrede clutches til hverdagens stilrene crossbodys.

Hvis du elsker det minimalistiske, kan du trygt forelske dig i deres ensfarvede tasker med enkelte og fine designdetaljer. Er du mere til det iøjnefaldende og kontrasterende, så er tasker og tilbehør i stærke farvekombinationer lige noget for dig. Mangler du enkelte farveindslag i garderoben, så har Kenzo sørget for dig. Giv looket liv med tilbehør og tøj i smukke rosa, orange og gule toner.

Spar på prisen, ikke kvaliteten – bliv medlem af Lounge by Zalando

Hvis du tilmelder dig Lounge by Zalando i dag, vil du med det samme få adgang til vores eksklusive onlineoutlet. Vores medlemmer kan faktisk spare op til 75% sammenlignet med den vejledende salgspris på designs fra mere end 2.500 velkendte designers og brands. Det tager ingen tid at blive medlem. Du skal bare registrere dig med din e-mail og vælge en adgangskode. Herefter vil du med det samme modtage eksklusive fashion deals direkte til din indbakke.

Du behøver ikke bryde budgettet for at booste garderoben med lækker mode og tilbehør. Det er også muligt at få vores tilbud på farten. Download Lounge by Zalando-appen, og forkæl dig selv fra morgenstunden. Vores daglige deals kommer nemlig online hver morgen, så du kan bruge morgenens transporttid på at forkæle dig selv lidt ekstra. Fik vi sagt, at du også får gratis returnering inden for 31 dage?