Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

ALDO på udsalg

Forkæl garderoben med ALDO. Forskellen ligger som bekendt i detaljen, og når du tilføjer dem til dit fashion-arsenal, kan du opgradere ethvert outfit med en snuptag. Shop alt fra sko og tasker, til bælter, hatte og smykker lige her.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Shop stilrent tilbehør og rygsække fra ALDO

Tag dit outfit til nye højder med ALDO. Når du melder dig ind hos Lounge by Zalando, kan du shoppe brandets mest populære og smukke tilbehør til en skarp pris. Spar penge på et bredt udvalg af smykker, tasker og sko i høj kvalitet. Det er helt gratis at blive medlem, og få adgang til vores eksklusive deals i dag.

aldo_outlet_1_CM

Trendy sko fra ALDO med stor rabat

Dette canadiske brand er eksperter i at designe tilbehør til dig, som elsker et look med fokus på de små detaljer. Alle deres kollektioner henter inspiration fra tidens trends, silhuetter og farver, og giver det en stilren og nærmest skandinavisk edge. Virksomheden designer med højkvalitets materialer, så du trygt kan forelske dig i lækkert tilbehør, der holder sæson efter sæson.

Skoene binder looket sammen, og når du tilføjer ALDO sko til din garderobe, kan du nemt gå direkte fra arbejde til fest. Som medlem hos Lounge by Zalando kan du shoppe deres underskønne pumps og højhælede sko med stor rabat. Gå efter modeller i enkle farver som sort og hvid for en klassisk sko, der passer til både kontor og bryllup, eller vælg de spændende farvekombinationer som orange og lyserød, hvis du vil have designs der er lige dele praktisk og statement-piece. Er du mere til de flade modeller, er brandets fine sandaler og ballerinaer det perfekte til match til både sommerkjole og jeans.

aldo_outlet_2_CM

Shop smukke tasker fra ALDO til ferie og hverdag

Tasken er en vigtig del af ethvert look, og det er faktisk en god idé at have tasker i flere forskellige størrelser og looks, så du bære alt det vigtigste med dig med stil og komfort. ALDOs tasker kommer i et væld af forskellige størrelser, materialer og looks. Deres store weekendtasker er perfekte til de kortere rejser eller sommerhusture med vennerne, og de praktiske rum gør det nemt at holde styr på alle dine ting.

Hvis du er på jagt efter en model til hverdagsbrug, er ALDOs rygsække et godt valg. De kombinerer lækre materialer som bomuld og læder med fine detaljer som enkle farveindslag eller kontrasterende lynlåse og syninger. Hvis du ofte har både bærbar, tablet og bøger med dig, vil du elske designs med brede stropper, så vægten fordeles godt over skuldrene. Med dette canadiske brand er praktisk langt fra kedeligt!

Giv dit look et boost med Lounge by Zalando

Mode skal være sjovt, og som medlem hos Lounge by Zalando er tiden inde til masser af mode-sjov. Meld dig ind hos os i dag og spar op til 75 % sammenlignet med den vejledende salgspris på mere end 2500 velkendte brands og designere.

Medlemskabet er gratis og uforpligtende, og det tager ingen tid at melde dig ind. Du modtager vores eksklusive deals direkte i din indbakke, så du kan holde dig opdateret, når vores nyeste deals går live.