Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Punge på udsalg

Opgradér hverdagens tilbehør med vores smukke og praktiske punge. Vælg blandt et væld af forskellige størrelser, materialer og designs, og find den perfekte pung til din stil. Hold de vigtigste genstande samlet, og skab et gennemført hverdagslook.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Store rabatter på underskønne punge til mænd og damer

Er tiden inde til at skifte din gamle pung ud med en ny smuk kvalitetspung? Som medlem hos Lounge by Zalando får du unik adgang til et eksklusivt udvalg af punge til mænd, damer og børn med store rabatter. Spar op til 75% sammenlignet med den vejledende salgspris på kortholdere og punge fra velkendte brands og designere.

wallets_outlet_2_CM

Shop den perfekte hverdagspung til damer og mænd

For mange mennesker er pungen et særligt privat tilbehør. Selvom du nok ikke tænker så meget over den i dagligdagen, så er den et absolut must have, når du vil holde styr på vigtige genstande som betalings- og medlemskort, ID og sygesikringsbevis. Du bærer med andre ord bevis for din identitet og andre vigtige informationer samlet på ét sted. Det er derfor vigtigt, at du kan stole på dens kvalitet.

Vores medlemmer kan shoppe et væld af punge til damer og mænd i høj kvalitet og smukt design. Uanset om du går mest op i æstetik eller størrelse, så har vi sørget for et udvalg, som kan opfylde dine behov og personlige smag. Hvis du har en forkærlighed for det minimalistiske, vil du elske punge i et simpelt design og med en funktionel rumdeling. Shop modeller i afdæmpede farver og få, diskrete detaljer. Denne type pung har ofte et maskulint touch, men kan bæres af alle, som elsker enkle designs i god kvalitet.

Spar masser af penge på eksklusive punge

Hvis du mest er til det prangende og pompøse, kan du gå efter en smuk, iøjnefaldende pung med spændende detaljer som kvaster, sten eller kontrasterende mønstre. Hvis du er sådan en, som har læbepomader, tandstikker, kvitteringer og ekstranøgler i din pung, bør du gå efter de store modeller. Disse designs kan godt minde om en clutch, og kan derfor også bruges som taske til aftener i byen. Hold overblikket med en damepung med smarte ruminddelinger og eventuelt inderlommer med lukning.

Familiens mindste bliver bestemt ikke glemt! Når du melder dig ind hos os, kan du også shoppe super fede punge til børn i alverdens farver. Hvis dit barn har forelsket sig i en tegneseriefigur eller eventyrligt univers, kan du glæde dem med en pung prydet med deres yndlingskarakterer. Punge til børn kommer ofte med en smart lukning, så tingene ikke falder ud. Du kan også vælge designs med smarte kroge til nøgler eller GPS-tags, så pungen altid kan findes igen.

Forkæl dig selv og dit budget med Lounge by Zalando

Er du klar til at shoppe underskønt tilbehør og mode til skarpe priser? Bliv medlem hos os i dag, og modtag med det samme eksklusive tilbud direkte i din indbakke. Du kan spare op til 75%* på mode fra mere end 2.500 brands og designere.

Du melder dig bare ind med din mailadresse, og det er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende. Hold dig opdateret på vores nyeste daglige deals i din indbakke eller med vores smarte Lounge by Zalando-app. Husk også, at du samtidig med alt dette får 31-dages gratis returnering.