Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Bæltetasker på udsalg

Opdag en verden af bæltetasker, der forener stil og praktisk anvendelighed. Uanset om du er på jagt efter en minimalistisk bæltetaske til din daglige pendling eller en robust følgesvend til udendørs eventyr, har vores outlet noget for dig.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Find fantastiske tilbud på et væld af cool bæltetasker

En smart bæltetaske er en af de accessories, der på perfekt vis kombinerer en cool æstetik med en praktisk funktionalitet. Hos Lounge by Zalando kan du finde tilbud på de seje tasker, hvis rabatter i forhold til udsalgsprisen strækker sig helt op til 75%. Opret din personlige profil og find den perfekte bæltetaske til dig.

fannypacks_outlet_2_CM

Patagonia-bæltetasker til de store eventyr

Hvis der er et brand, som forstår sig på eventyr i det fri, må det være amerikanske Patagonia. Derfor har det naturglade brand selvfølgelig også kreeret en række af små og store bæltetasker, der vil gøre det lidt nemmere at kaste sig ud i de mange oplevelser, som naturen har at byde på.

Blandt de mange bæltetasker til børn og voksne vil du støde på brandets velkendte funktionalitet, da den er let at få øje på i alt lige fra de slidstærke og tætte materialer til designets smarte form. Det samme kan siges om et væld af de andre bæltetasker til mænd og damer, som vores online sale har at byde på.

Sortimentet er rigt på styles fra velkendte udendørs- og sportsbrands, der hver og en giver deres bud på, hvordan den lille taske kan se ud. Det er af samme grund også et udvalg, som er skabt af praktiske og stærke materialer. Du vil dermed kunne nyde flere bæltetasker i læder, hardshell og blødt fleece.

fannypacks_outlet_3_CM

Et smart og praktisk udsalg fyldt med Nike-bæltetasker

Det berømte sportsbrand har naturligvis også givet deres svar på, hvordan en bæltetaske til damer såvel som til mænd kan se ud. Det velkendte logo pryder derfor et hav af stilige tasker, hvis kvalitet naturligvis lever op til brandets ry.

På ægte Nike-manér er her tale om designs, der let kan bruges, hvad end du er i hurtig bevægelse eller blot slentrer stille og roligt gennem hverdagen. De mange bæltetasker til piger er for eksempel et glimrende bevis på, hvordan de små accessories kan styles på forskellige måder.

En af de minimalistiske modeller i klassisk sort fungerer blandt andet godt sammen med et par cargobukser og en hvid t-shirt, hvis du ønsker en cool og afslappet vibe. Ligeledes passer den samme model godt sammen med et komplet løbesæt, uanset om du holder dit look i sort eller tilføjer farverige styles. Til begge anledninger tilbyder den smarte taske et godt og sikkert rum, hvor du kan opbevare dine ting.

Få rabat på Mads Nørgaard-bæltetasker og meget mere

De utallige bæltetasker til drenge, piger og voksne har store og gode besparelser at byde på. I tidsbegrænsede perioder kan du spare op til 75%* på for eksempel en taske fra Patagonia, Nike eller alle de andre. Find din favorit, og bær den som en crossbody-taske eller rundt om taljen, når du stiligt begiver dig ud i verden. Yderligere tilbyder vi vores medlemmer en række andre fordele som:

  • En profil, der er helt gratis at oprette
  • Rabat på accessories og styles hele året rundt
  • Fantastiske flashsales med designs fra berømte brands

Udforsk de mange tilbud og skab et cool look med din yndlingstaske!