Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Kaffe på udsalg

Opdag den uimodståelige stil med Kaffe. Vores kollektion byder på trendy og komfortable tøjstykker, der passer til enhver lejlighed. Find dit perfekte outfit nu og føl dig fantastisk! Køb nu!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Kaffe til naturlige kvinder

Kaffe er et moderne tøjbrand til kvinder, der ønsker at være den bedste version af sig selv hver dag. Det danske brand har således siden 1993 klædt kvinder på i lækkert skandinavisk modetøj, der fremhæver den naturlige kvinde, som du er. Kaffe Clothing er i dag en virksomhed under danske DK Company i Ikast. Hos Zalando Lounge finder du hver dag gode tilbud fra Kaffe og andre brands.

kaffe_outlet_2_CM

Kaffe er moderigtigt og skandinavisk design, når det er bedst

Kaffe er på én gang enkle, tidløse design, men samtidig lækkert, moderigtigt og feminint dametøj med masser af fine detaljer. Kaffes filosofi er, ifølge brandet selv, at være loyal mod fortiden, men samtidig have en tro på fremtidens klassikere. Det betyder blandt andet af de har en NOOS-kollektion, hvor NOOS står for Never Out Of Stock. Den består af uundværlige musthaves, som for eksempel bukser og skjorter, som du trygt kan købe igen og igen, fordi de aldrig bliver udsolgt.

Styles i Kaffes NOOS-kollektion er altid kendetegnet ved, at det er i skandinavisk stil, det er tidløst, kvaliteten er fremragende, det er alsidigt og kan mikses med andet tøj, det har et raffineret udseende, er lavet af fantastiske tekstiler og har en god pasform. Hos Zalando Lounge, som er et fællesskab for livsstil og mode, kan du dykke ned i Kaffes fine kollektioner. Her får du nemlig daglige rabatter og gode tilbud på en masse populære brands.

kaffe_outlet_3_CM

Bukser fra Kaffe har god pasform

Kaffes kollektioner har designs til alle kvinder uanset alder, kropstype og personlighed. Det gør mærket utroligt alsidigt. For eksempel kan du finde bukser lavet i tight og slim-modeller, men også i løsere og mere afslappede fits. Det er netop bukserne, som har været med til at gøre Kaffe til noget særligt. De har alle sammen en god pasform og sidder tæt til kroppen, men uden at du bliver hæmmet og mister din bevægelsesfrihed.

Brandet laver alt fra jeans i denim, til komfortable performance pants med elastik i livet, som snildt kan bruges på jobbet sammen med en skjorte eller en habitjakke. Gå på opdagelse i vores spændende Kaffe univers og find dine helt egne favoritbukser. Tilmeld dig Zalando Lounge og få kvalificerede tips og inspiration til dine tøjkøb.

Få tilbud på styles fra Kaffe hver dag

Hos Zalando Lounge kan du som en del af vores fællesskab nyde godt af daglige udsalg, gode tilbud i vores outlet på mange af dine yndlingsbrands og designs. Så bliv medlem hos Zalando Lounge allerede i dag, helt gratis, og få adgang til:

  • Spændende daglige tilbud på forskellige mode og livsstilsprodukter
  • Rabatter på op til 75% på diverse produkter, sammenlignet med vejledende udsalgspriser
  • Et udvalg af produkter fra mere end 2500 topbrands
  • Gratis returret, hvis du skulle ombestemme dig, eller du har brug for at bytte til en anden størrelse!