Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Mikk-Line på udsalg

Mikk-Line er et brand drevet af passion for at designe og producere friluftstøj og -tilbehør til børn, som elsker bevægelse og leg i det fri. Bliv medlem af Lounge by Zalando, og forkæl dine små med komfortable og holdbare designs.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Shop dansk design i børnehøjde med Mikk-line 

Familiens mindste vokser og udforsker med lynets hast, hvorfor de ofte skal have nyt overtøj og fodtøj. Giv dine børn det bedste uden at gå på kompromis med budgettet. Meld dig ind hos Lounge by Zalando i dag og få adgang til vores eksklusive tilbud på Mikk-line. Medlemskabet er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende.

Ultra lækkert Mikk-line termotøj og flyverdragter på tilbud

Dette danske mærke er eksperter i at designe overtøj og sko til familiens mindste. Der er tænkt over selv de mindste detaljer, så børnene kan holde sig varme og komfortable og kan udforske verden med komfort og lethed. Vores medlemmer får eksklusiv adgang til Mikk-line termotøj og flyverdragter på tilbud, så både store og små børn kan udforske deres nysgerrighed og fantasi året rundt. Deres overtøj er designet til at modstå vind og vejr og fås endda med smarte refleksdetaljer, hvilket øger barnets sikkerhed og synlighed i mørket.

Mikk-lines sortiment spænder fra regntøj og termotøj til sommertøj og accessories. En nøglekomponent i Mikk-lines popularitet er deres konstante søgen efter innovative materialer, der både er holdbare og komfortable. Ved at kombinerer avanceret teknologi med flere årtiers erfaring inden for design af børnetøj, formår de gang på gang at skabe kollektioner, der styrker børnenes bevægelsesglæde.

Når alle årstider er til leg: Mikk-line regntøj og vinterjakker

Mikk-lines regntøj er designet med en unik kombination af skandinavisk minimalisme og farvekombinationer i børnehøjde. Deres overtøj og vinterjakker er i høj kvalitet, så selvom et barn vokser ud af dem, kan mindre søskende nemt få glæde af det. Mix og match regnbukser og -jakker i spændende kombinationer, eller vælg hele sæt for et gennemført look. Hvis du slet ikke kan få nok af brandets smukke designs, så har vi også Mikk-lines populære gummistøvler, huer og handsker på tilbud.

Farvepaletten i grøn, blå og bløde gråtoner – ja, selv pink og gul – er inspireret af den skandinaviske natur, og mønstre og snit afspejler den moderne designarv, som Danmark er kendt for. Når vinteren kommer snigende, kan du med fordel kombinere regntøjet med Mikk-line ulddragter. Dragterne og de bløde uldtrøjer hjælper med at holde på varmen, og takket være uldens åndbarhed ledes fugt væk fra kroppen, samtidigt med at varmen ikke slipper væk. Når du bliver medlem hos Lounge by Zalando, kan du fylde børnenes garderobe op med lækre kvalitetsprodukter, selvfølgelig til en ultra skarp pris.

Vores medlemmer sparer stort på børnetøj fra Mikk-line

Siden 1993 har dette danske brand bevist, at børnemode ikke behøver at gå på kompromis med stil eller funktionalitet, og som medlem hos Lounge by Zalando kan du forkæle dine børn med deres mest populære kollektioner med op til 75 % rabat sammenlignet med den vejledende salgspris.

Det er helt gratis at blive medlem, og du kan melde dig ind på under 2 minutter. Tilmeld dig med din mail, og få med det samme adgang til alt fra børnetøj, interiør og eksklusiv mode fra velkendte designere og brands. Du modtager vores deals direkte i din indbakke.