Vi tilhører Zalando

Op til -50%* hos Lounge by Zalando

Michael Kors på udsalg

Michael Kors - Tidløs elegance og luksus i hver detalje. Find dit perfekte outfit med vores udvalg af smukke tasker, sko, ure og mere. Oplev den ikoniske stil i dag!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

MICHAEL KORS TIL HELT UTROLIGE PRISER

Elsker du ikke også bare dette lækre brand? Michael Kors er både uimodståeligt og unikt og kan ofte købes til helt særlige priser hos Lounge by Zalando – shoppingklubben der bare gi'r og gi'r! Så snart du melder dig ind, får du adgang til exceptionelle tilbud og kan gå på online sale i Michael Kors outlet døgnet rundt og finde dit foretrukne tøj og tilbehør til de allerbedste priser.

Et sale hos Lounge by Zalando er kortvarigt og varer blot nogle få dage – til gengæld finder du sjældent lignende priser andre steder. Så når du finder favoritvarer fra for eksempel Michael Kors, skal du ikke vente for længe med at slå til, for der er ofte et begrænset antal varer tilgængelig, og når en vare er udsolgt, kan du ikke forvente, at der er flere på lager. Slå derfor til, når du ser uimodståelige tilbud på sale i vores outlets.

michael_kors_outlet_2_CM

DESIGNERVARER TIL UTROLIGE PRISER ONLINE

Michael Kors er et brand med mange populære år på bagen (grundlagt i 1981) og har gennem tiden etableret sig som brandet, der klæder både mænd og kvinder, som har en let og elegang tilgang til mode – og som et brand, der kan tænke noget nyt og spændende ind i hver eneste kollektion. Du finder Michael Kors outlet hos Lounge by Zalando både via appen og via Lounge by Zalando hjemmesiden online.

Har du prøvet MK underbukser, der bare sidder og desuden støtter, så de er utroligt behagelige at have på? Prøv for eksempel Stretch factor core trunk eller low rise, Fashion trunk med de flotte mønstre eller Supreme touch contrast waist. Alle er fremstillet i behagelige materialer og har en forholdsvis bred elastik, der sørger for, at de sidder flot. Finder du Michael Kors underbukser i outlet, skal du slå til, hvis størrelsen er rigtig – det vil du ikke fortryde.

MICHAEL KORS: SPORTSTØJ, SKO, TILBEHØR OG KLASSISK STIL

Michael Kors er lig med smart, luksuriøst tøj, der både er glamourøst og ekstremt behageligt at have på. Brandets designere forstår, hvordan vi lever, og at nutidens livsstil kræver en selvsikker, rolig og kontrolleret stil. Brandet kombinerer pragmatisme med luksus og skaber behageligt og velsiddende luksustøj til hverdagsbrug. Tøj fra Michael Kors er synonymt med glamour, tidløshed og en travl livsstil og inkluderer dame- og herretøj, tilbehør, fodtøj, ure, smykker, bærbar teknologi, briller og en komplet serie af duftprodukter.

KØB DE FORSKELLIGE KOLLEKTIONER ONLINE I MK OUTLET

Hos Michael Kors følges tidens trends, og kollektionerne er ofte farverige og kombinerer det klassiske med et sporty look, en urban attitude og en aktiv livsstil. Michael Kors tilbyder beklædning til enhver lejlighed, og indeholder ofte et strejf af det uventede samt et element af lethed. Og passer lige så perfekt til frokost med farmor som til fodbold med vennerne.

Michael Kors' stil er sej, sporty og sofistikeret. Og hvad enten du er til en klassisk, blå Structure skjorte, en midnatsblå sweatjakke, mangler en Parma slim fit arbejdsskjorte, eller det er noget helt andet fra brandet, er det klogt at tjekke ind i MK outlet for at se, hvilke gode tilbud der er – hellere i dag end i morgen.

michael_kors_outlet_3_CM

Måske er det ikke tøj, men accessories du er på jagt efter. Et lækkert ur måske? Et Parker eller et Lexington? Eller et af de andre smarte Michael Kors ure? Mange af dem er unisex og passer lige så godt til den feminine som til den maskuline stil. Michael Kors' sneakers er også værd at kigge efter. De er fremstillet af læder, tekstil, imiteret læder og strik, og mange er dem er unikke i både facon og farver. For eksempel den flerfarvede Nick sneaker, der fås i flere forskellige farvekombinationer. MK er ikke blot leveringsdygtige i sneakers, du finder nemlig også espadrillos og sandaler i sortimentet.

LOUNGE BY ZALANDO HAR NYHEDERNE TIL DIG

Når du har meldt dig ind i Lounge by Zalando shoppingklub, får du adgang til alle de mange tilbud i loungens forskellige outlets. Tilmelder du dig også nyhedsbrevet, får du besked om nye og kommende sales og fra tid til anden også information, som vi tænker, du vil være interesseret i. På den måde kan du være først på aftrækkeren med hensyn til de bedste tilbud og kan være online, når dine foretrukne varer kan købes til de bedste priser.