Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Sneakers på udsalg

Sneakers er mere end bare behageligt fodtøj til hverdag og bevægelse. De er et ikonisk statement, der har gennemgået utallige transformationer over årene. Fra løbesneaks til polerede modeller i læder og alt der imellem; Der findes en sneaker til dig.  

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Køb skohyldens nye favoritsneakers til en skarp pris

Når du bliver medlem hos Lounge by Zalando, åbnes døren til besparelser på op til 75% sammenlignet med den vejledende salgspris. Det er både gratis og helt uden forpligtelser at blive medlem og spare stort på tidens hotteste sneaks. Vi tilføjer dagligt nye tilbud, så du altid kan finde items, du vil elske.

sneaker_outlet_2_CM

Komfort og stil til en skarp pris: Hvide og sorte sneakers på tilbud

Sneakers er ikke kun til sport eller fritid. De er en integreret del af mange menneskers hverdagslook, og hvis du endnu ikke har oplevet, hvor sjovt det er at mikse og matche dagens looks med dine yndlingssneaks, så er tiden kommet. Hvide sneakers er et klassisk valg, der aldrig går af mode. De er alsidige og kan styles med næsten alle dine outfits fra jeans og en t-shirt til en kjole og en læderjakke.

Sorte sneakers tilføjer et strejf af elegance og er perfekte til både kontor- og festlooket. I Lounge by Zalandos store udvalg af sneakers på tilbud kan du nemt opgradere garderoben uden at sprænge budgettet. Hvad end du leder efter billige hvide sneakers på udsalg til hverdagsbrug eller outletsneakers til årets store fester, er der masser af inspiration at hente som medlem hos os.

sneaker_outlet_3_CM

Spar stort på sorte og billige sneakers i vores eksklusive udvalg

Fra klassisk læder til sporty mesh og stilfulde detaljer som lynlåse og chunky spænder er der noget for enhver smag og stil. Hvis dine sko skal være dit statement, kan du vælge farverige sneakers med en kraftig silhuet, så dine sko skiller sig ud.  Til de mere formelle lejligheder kan du kombinere dine grå eller brune sneakers med en skræddersyet buksedragt og nogle statementsmykker for et moderne og feminint udtryk med kant.

Sorte sneakers er et elegant valg til formelle anledninger og kan styles med en skjorte og et par chinos for et mere poleret look. Uanset om du er til de strømlinede designs eller har en forkærlighed for kontraster og neon, er der en model til dig. Vi har sørget for, du kan forelske dig i kvalitetssneakers fra velkendte designere og brands og samtidig spare masser af penge.

Meld dig ind hos Lounge by Zalando i dag

Drømmer du om at opgradere dit look uden at gå på kompromis med budgettet? Så har vi løsningen til dig. Meld dig ind hos Lounge by Zalando i dag og spar op til 75%* på sko, mode og interiør fra mere end 2.500 danske og udenlandske brands. Det er helt gratis og uforpligtende at melde dig ind, og det tager under et minut. Hvis du vil have vores eksklusive deals lige ved hånden, kan du downloade Lounge by Zalando-appen og holde øje med vores daglige flash deals på farten.