Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Sneakers på udsalg

Sneakers - dit ultimative valg til komfort og stil. Find de nyeste trends og de mest populære mærker inden for sneakers. Uanset om du er til sporty eller casual look, er der noget for enhver smag. Gå ikke glip af vores store udvalg!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(102)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Træd ned i vores sneakers på tilbud, og dine fødder vil takke dig

Sneakers findes til næsten enhver type sport, både løb, tennis, triatlon og meget andet, ligesom der også findes et stort udvalg af billige sneakers til hverdagsbrug. Uanset din alder, dit køn og din stilart, så findes der sneakers til dig. Som outlet kan Lounge by Zalando tilbyde dig udvalgte sneakers fra eksklusive mærker med store rabatter.

sneaker_outlet_2_CM

Sneakers er fodtøjet, som næsten altid kan bruges

Sneakers er ikke noget nyt. Skostilen kan spores tilbage til 1870’erne, hvor den var populær til ferier og fritid. For lidt over 100 år siden dukkede betegnelsen sneakers op, og siden blev de populære blandt sportsfolk med de amerikanske som primus motor. Fra 1940’erne har de udviklet sig til dem, vi kender i dag; til forskellige former for sportssko, men ikke mindst som en del af moden – en del af vores stil og personlige udtryk. Dette eksploderede frem mod slutningen af det 20. århundrede til det brede og alsidige marked, som vi kender i dag. Som løbesko har man udviklet en lang række teknologier for øget sikkerhed, ydelse og komfort. Som hverdagssko har sneakers udviklet sig en lang række udtryk og former, så de er et fashion statement fuldt på højde med et par jeans eller en sweater. I vores outlet med sneakers finder du dine sneakers til en ekstra fordelagtig pris med det rette design og den rette form til dit behov.

Køb det rigtige til dig, i vores outlet udvalg af sneakers

Det vigtigste, når du køber nye sko er, at du vælger den rigtige størrelse. Her er det vigtigt at huske, at dine fødder faktisk hæver i løbet af dagen – særligt i forbindelse med træning. Løber du, så vælg nogle sko, der er beregnet specifikt til dette, da de vil være udviklet, så de støtter dine ankler, og med ekstra affjedring skåner de dine fødder og ben, ligesom de lige kan give dine skridt et lille boost. Løber du i terræn, så vælg sko med såler, der yder ekstra greb i fedtet terræn. Du kan med fordel også vælge vandtætte sneaks.

Er du på jagt efter sneakers til tennis, så afhænger det lidt af dit underlag, men typisk er sko med affjedring og samtidig et godt greb det, du skal kigge efter. Er du på udkig efter hverdagssko, som også passer til arbejdet, så overvej nogle af de mørkere sko, der virker en smule mere formelle. Har du på den anden side et sprudlende og udadvendt job og en tilsvarende personlighed, hvor tøjet gerne må afspejle det, så vælg gerne sneakers med pang på farverne og eventuelt et par catchy detaljer.

sneaker_outlet_3_CM

I vores sneakers-outlet får du fantastiske materialer

Nye materialer i sålerne har givet hidtil uset komfort og beskyttelse – ikke mindst af dine fødder. Bruger du dine sko til træning, så kan det være en god idé at vælge sko med god ventilation, der er fremstillet i åndbare materialer, eventuelt i moderne kunststofstrik. Du kan også vælge en lukning med enten de typiske snørebånd eller velcrolukning for at sikre, at skoen sidder behageligt og sikkert. Anvendelsen af genbrugte materialer bliver også mere og mere udbredt i denne tid, for eksempel ved at genanvende plast indsamlet fra havene, og i det hele taget arbejder mange med at finde nye måder at fremstille sko i den vante kvalitet, men med mindst mulig miljøpåvirkning.

Vi giver dig gode priser, når du handler i vores sneakers-outlet

Lounge by Zalandos udvalg af billige sneakers betyder rabatter på op til 75%* sammenlignet med den vejledende udsalgspris. Det kræver blot dit medlemskab, som er gratis og uforpligtende. Handler du allerede hos Zalando, kan du også benytte dit login til Lounge by Zalando. Men blot fordi du får så stor rabat, så brænder du ikke inde med sneakers, der viser sig ikke at passe dig. Du kan altid returnere dine varer i ubrugt stand inden for 31 dage uden at skulle forklare hvorfor.