Patagonia outlet

Hvad kan Zalando Lounge tilbyde dig

Vores fordele

Førende mærker til dig

Mere end 2500 mærker bringer dig nye fund hver eneste dag

Få eksklusive produkter til nedsatte priser på Zalando Lounge

Hos Zalando Lounge sigter vi altid efter at levere eksklusive brands med super favorable priser online. Lige nu finder du en lang række Patagonia produkter med op til 75% rabat. Patagonia startede som en lille butik med klatreudstyr, men har formået at ekspandere konceptet til hele verden. De er i dag blevet et trademark for bæredygtige outdoor produkter, hvor man aldrig går på kompromis med kvaliteten.

Hos Zalando Lounge har vi valgt at gøre det lettere for vores kunder at shoppe online. Vi har derfor samlet alle deres produkter fordelt på forskelige sale-kategorier. På den måde kan kunden altid finde topmoderne jakker eller vandrebukser til lave priser.

Zalando Lounge er et eksklusivt outlet for medlemmer, som gerne vil spare stort på kendte brands. Tilmeldning kræver kun en e-mailadresse, og med det samme får man adgang til utallige anerkendte brands til super lave priser. Patagonia er bare et af mange kendte brands, som fås i vores outlet. Det handler bare om at holde øje i vores sale-kategorier, hvor vi på daglig basis lægger nye varer op med rabat.

Patagonia-outlet-men-zalando-lounge

Køb bæredygtigt outdoor tøj til lave priser i vores sale

Patagonia er et amerikansk foretagende med hovedsæde i Ventura, Kalifornien. Klatreguruen Yvon Chouinard stiftede brandet tilbage i 1957. Dengang var det primære fokus på udstyr til klatring. Dog gik der ikke længe før brandet blev anerkendt af andre brancher og langsomt udvidede sortimentet sig til også at dække udstyr til alt fra skisport og surfing. Derfor findes der et kæmpe udvalg af produkter, som bl.a. fleecejakker, vandrebukser, flannelskjorter og praktiske rygsække og tasker. På den måde bruges deres mange produkter i dag af alverdens typer mennesker.

I takt med denne udvikling omfavnede brandet også et større samfundsansvar. Brandet bliver nemlig anset som værende et aktivist-brand, hvor bæredygtighed er kommet i højsædet. Holdet bag brandet kæmper for, at vi alle passer bedre på naturen og miljøet. Dette imødekommer de ved at donere 1% af deres totale omsætning til miljøorganisationer og NGO'er. Når man shopper Patagonia i vores outlet vil man samtidigt også bidrage med en lille del til arbejdet mod en grønnere verden.

Bæredygtighedselementet kommer også til udtryk i måden, de vælger at producere deres mange fantastiske produkter. De sørger for, at alt uld og fjer kun kommer fra bæredygtige landbrug, hvor dyrene lever under anstændige vilkår. Brandet følger en lang række kriterier, når det kommer til dets arbejde med uld. Alt uld er certificeret på forhånd, og sikrer derfor den høje kvalitet af deres produkter.

Patagonia har også skabt et online community for alle deres kunder. Her har man mulighed for at få inspiration til, hvordan de mange produkter kan indgå i en aktiv livsstil. Dertil kan man høre om mange fantastiske historier fra alverdens typer mennesker. Surferne fortæller deres euforiske tider på boardet, mens vandrerne deler ud af deres mange erfaringer i bjergene.

Patagonia-outlet-men-jacket-zalando-lounge

Innovative outdoor produkter hos Zalando Lounge

Medlemmer hos Zalando Lounge kan tage del i en kæmpe online verden af lave priser på kvalitetsmærker. Da vi har skabt et online outlet univers, så betyder det samtidig også, at vi kan tilbyde endnu lavere priser. Så hvis du står og mangler outdoor udstyr og jakker af høj kvalitet til lave priser, anbefaler vi at holde øje i vores online outlet på Zalando Lounge.

Patagonia er genier inden for outdoor udstyr, og man kan derfor altid regne med at investere i produkter, der holder hele livet. Alle aldersgrupper og køn er repræsenteret i deres produkter, og man kan endda få fingrene i mange unisex-produkter. I takt med ekspanderingen til hele verden, så findes der også udstyr og tøj til enhver udendørsaktivitet. Om det handler om klatring, vandring, langrend, trekking, surfing eller kælke til de små, så fås produkter til det hele hos Patagonia.

Med bæredygtighed i fokus, kan man som kunde altid være sikker på at gøre en god handel. Man gør noget godt for sin økonomi og naturen. Hold derfor altid et vågent øje på vores mange sale-kategorier, da vi løbende opdaterer dem med de hotteste tilbud.

🔸 🔸 🔸

Dine favoritter: shop efter mærke

🔸 🔸 🔸