Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Ringe på udsalg

Opdag det perfekte udvalg af ringe, der passer til enhver stil. Fra klassiske og elegante designs til moderne og dristige statement-ringe. Udforsk i dag og find din nye favorit. Køb nu og skab dit eget stilfulde look!

Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Udforsk et smukt sale med ringe til ethvert look

Nyd et væld af store rabatter på små og elegante ringe, der leverer god stil helt ud til fingerspidserne. Hos Lounge by Zalando kan vores medlemmer finde gode priser på selv de mindste designs og opleve op til 75 procent rabat i forhold til den vejledende udsalgspris. Opret en profil og udforsk stilige ringe til mænd og kvinder.

rings_outlet_2_CM

Shop glitrende tilbud på guldringe

Få smykker er lige så klassiske som de utallige og altid flotte guldringe. Det er da også til at forstå, da de gyldne designs byder på et æstetisk look, hvad end de skinner i et simpelt guldbånd eller i fællesskab med transparente eller farverige sten.

Det funklende guld optræder nemlig i smykker, hvis stil strækker sig fra minimalistisk og klassisk til abstrakte og overdådige designs. Denne variation er noget, du kan se frem til, når du udforsker alt fra skinnende diamantringe til de mere rå ringe til mænd. Blandt de sidstnævnte vil du blandt andet finde flere modeller i stål, hvis børstede finish og indgraveringer sikrer et interessant og frem for alt stiligt look.

Et råt look er da også noget, du kan finde, hvis du tager et kig på de mange ringe til piger og damer. Seje motiver og abstrakte former er detaljer, der troligt væver sig gennem enhver del af vores store sortiment af fingerringe. De mange smykker kan dermed sagtens benyttes af enhver uanset køn eller alder.

rings_outlet_3_CM

Stilfulde sølvringe med en kølig elegance

Der venter dig et væld af rent sterlingsølv, når det kommer til det store udsalg af sølvringe hos Lounge by Zalando. Det stærke materiale dukker gang på gang op blandt de mange ringe til børn og voksne, hvor det kommer til udtryk i sin reneste form samt i forgyldte designs.

Et godt og glitrende eksempel er nogle af de mange unisex-designs, hvis underspillede elegance kan nydes i både simple guld- og sølvringe såvel som i en lang række af ringe med sten. Det er i særdeleshed disse designs, som beviser, at små og smukke smykker ikke blot er noget, der er forbeholdt kvinder.

Tværtimod er de utallige unisex-ringe et glimrende valg, hvis du leder efter en lille og cool detalje, som kan sætte prikken over i’et på et hav af forskellige outfits. Af samme grund vil du støde på de elegante modeller overalt, uanset om du kigger efter ringe til drenge og piger eller mænd og kvinder. Deres tidløse og enkle look er nemlig noget, enhver vil sætte pris på.

Oplev et outlet fyldt med fingerringe og stilige smykker

Det er ikke kun tilbud på ringe, du kan finde hos Lounge by Zalando. I vores online outlet kan du dykke ned i en stilig verden, der byder på tøj og smykker til både mænd, kvinder og børn. Du kan dermed skabe et helt outfit, hvor tøj og sko passer perfekt sammen med dine fingerringe.

Vores medlemsfordele inkluderer:

  • 75%* rabat på udvalgte smykker og styles
  • En personlig og gratis profil
  • Styles fra utallige og kvalitetssikre modebrands

Log ind og bliv en del af vores modeelskende fællesskab.