Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Ure på udsalg

Find dit perfekte ur hos os. Vi tilbyder et bredt udvalg af stilfulde ure til enhver lejlighed. Fra elegante armbåndsure til sporty smartwatches - vi har det hele. Udforsk vores kollektion i dag og find dit nye favoritaccessorie.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

URE I KVALITETSDESIGN TIL NEDSATTE PRISER HOS LOUNGE BY ZALANDO

I vores store sortiment finder du et stort udvalg af klassiske og moderne designerure til nedsatte priser. Tilmeld dig Lounge by Zalando gratis, og få topkvalitet til nedsatte priser

watches_outlet_2_CM

DESIGNER URE TIL DIN UNIKKE STIL

Et ur er en accessories, som både er smart og elegant at have på til hverdag og fest. Et ur er først og fremmest praktisk, og hjælper dig med at strukturere din tid i ugen. Men det er langt mere end det. Et stilfuldt ur fuldender dit hverdagslook, eller kan være en elegant accessories til dit festtøj. Ure kan være klassiske og tidløse, eller de kan være moderne og i trendy farver. Vælg eksempelvis et ur med en urrem i klassiske farver eller sæt kulør på din stil med et flot moderne ur i et farverigt design.

Vil du gerne finde et designerur, som matcher din personlige stil, så kan du med fordel besøge Lounge by Zalando, hvor vi løbende har ure på udsalg. Her finder du noget for enhver smag og til ethvert look til kvinder, mænd og børn. Når du tilmelder dig Lounge by Zalando, får du helt gratis tilsendt nyhedsbreve og kampagnetilbud, og kan spare helt op til 75%* på udvalgte produkter.

Du kan udtrykke din unikke og personlige stil, når du har et designerur på. Samtidig får du et ur, som er klassisk tidløst eller følger tidens modetrends. Et designerur er fremstillet i gode kvalitetsmaterialer som stål, læder eller nylon, og du kan få glæde af det i mange år. Nogle ure har en udskiftelig urrem, hvilket gør det nemt at tilpasse det til dine outfits og din personlige stil.

ELEGANTE OG SPORTY OUTLET URE I TRENDY DESIGN

Besøg vores ur-outlet og spar penge på et dameur, herreur eller børneur i god designkvalitet. Vi har et stort udvalg af ure fra alle de kendte designerbrands som Skagen, Tommy Hilfiger, Emporio Armani og Michael Kors – og du vil helt sikkert kunne finde en model, som falder i din personlige smag. Du finder løbende mange gode tilbud på billige ure i kvalitetsdesign hos Lounge by Zalando. Så snart du har tilmeldt dig, får du adgang til alle de gode tilbud, og der er ingen forpligtelser.

I kollektionerne finder du ure, som matcher din stil, når du skal på job, og som føles komfortabelt at have på, samtidig med at du altid har styr på tiden. Herreur såvel som dameure fås i adskillige designs, som passer til dit hverdagslook – lige fra moderigtige bukser og bluser til hverdagskjoler eller blazer og jakkesæt. Er du på vej til fest, så kan du f.eks. vælge et elegant smykkeur, et stilfuldt minimalistisk ur med rene linjer eller et trendy moderne ur, der skiller sig ud i mængden med sit farve- og materialevalg. Dyrker du sport, kan der ofte være brug for at holde øje med tiden. Vælg mellem sportsure med forskellige funktioner, der støtter dig i at have styr på tid, eller som f.eks. er vandtæt, og som er fremstillet i et smart og friskt design, der får dig til at se cool ud.

Børneure fås i mange flotte, farverige, cool og moderigtige designs. Vælg mellem smarte, sporty og stilfulde ure til dit barn, som passer både til barnets hverdag, og til fritid og fest. De fås i mange størrelser, som kan tilpasses dit barns håndled. Det bliver ganske enkelt sjovere at lære klokken og holde øje med tiden, når barnet har et supersmart ur på. Børneure er desuden robuste og kan holde til barnets leg – både indendørs og udendørs.

watches_outlet_3_CM

URE UDSALG HOS LOUNGE BY ZALANDO

Designerure kan ofte være dyre i pris. Men holder du øje med udsalg hos Lounge by Zalando, så er der penge at spare. Vi holder dig selvfølgelig løbende opdateret, og som medlem af vores shoppingklub kan du se frem til eksklusive kampagnetilbud, hvor du i en tidsbegrænset periode kan købe dameure, herreur og børneur til nedsatte priser. Du kan i nogle tilfælde spare helt op til 75%* på produkter i topkvalitet.

I vores outlet finder du ure til hele familien. Her kan du finde et til dig selv, din partner og dine børn, hvad enten det er til selvforkælelse, eller det er en gave til en anden. Gå ikke glip af de mange muligheder for at købe billige ure i allerbedste kvalitet hos Lounge by Zalando.

Når du bestiller varer i outlet, får du det hurtigt og nemt leveret, og du sparer både tid og penge. I en travl hverdag er der masser af fordele ved at handle hos Lounge by Zalando, hvor der løbende er gode tilbud på produkter, som er i høj designkvalitet.