Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Beanies på udsalg

En beanie er en ægte vinterklassiker. Den er både funktionel og fashionabel og er en absolut must-have i enhver modeglad garderobe. Shop huer fra velkendte designere og brands til gode priser med Lounge by Zalando.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Shop beanies til eksklusive priser

Dette enkle og stilfulde tilbehør kan være lidt af hvert. Giv looket en kant i street style, skjul uregerligt hår og hold dig varm og trendy. Forny looket med et medlemskab hos Lounge by Zalando. Det er helt gratis, uforpligtende og giver adgang til en verden af eksklusive tilbud med op til 75% rabat på masser af lækkert tilbehør til alle årstider.

beanies_outlet_2_CM

Sæt din hue som du vil – huer til damer og mænd

Med et utal af farver, mønstre og designs kan du tilføje et strejf af personlig stil til din garderobe. Vores medlemmer kan shoppe huer til damer, mænd og børn lavet i bløde materialer og smigrende silhuetter. Fra de street style-ready modeller med løst fit og sprød grafik til de simple designs med enkle detaljer og de fantasifulde huer til børn prydet med deres yndlingsfigurer. Der er en hue til alle! 

Beanies er mere end bare hovedbeklædning. De er en attitude og det perfekte tilbehør til at udtrykke din personlige stil. Vælg en oversized beanie for et afslappet, streetwear-vibe eller gå efter en struktureret, tætsiddende damehue for et mere sofistikeret look. Beanies findes i et utal af farver og mønstre, så du kan nemt finde den, der passer til din unikke stil.  Når det kommer til design, er mulighederne uendelige. Fra enkle, ensfarvede huer til sjove og funky mønstre er der noget for enhver smag. Klassiske huer til mænd er ofte kendetegnet ved deres rene linjer, brede kant og enkle designs, mens damehuer ofte byder på alt fra blomstermønstre til perlebroderi.

beanies_outlet_3_CM

Huer til fest, skibakke og gåture i sneen

Hos Lounge by Zalando kan vi byde velkommen ind i en verden af bløde og lækre materialer. Vores nøje udvalgte brands og designere giver hver især deres take på denne klassiske accessorie, som selvfølgelig er både komfortabel og veldesignet. Hvis du mangler den perfekte hverdagshue, er modeller i uld, bomuld eller akryl alle gode valg.  

Er det huer til højt tempo og aktivitet som skisport, løb eller vandring, bør du vælge sportsdesigns lavet til at lede sveden væk fra kroppen og samtidigt holde på varmen. Du behøver slet ikke gå på kompromis med budgettet, når der skal shoppes tilbehør til de koldere måneder. Shop huer online til lækre outletpriser, så du kan forkæle dig selv med beanies til ethvert look.

Meld dig ind i vores eksklusive shoppingunivers

Vil du købe designerhuer, vanter og andet lækkert tilbehør med 75%* rabat? Så meld dig ind hos Lounge by Zalando i dag. Det er totalt uforpligtende og helt gratis. Det eneste, du skal, er at tilmelde dig med din e-mail, og du vil med det samme modtage sprøde deals direkte i din indbakke. Du får selvfølgelig gratis retur oveni hatten. Meld dig ind i dag og opgradér din garderobe med trendy huer i et væld af styles og materialer.