Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

GUESS på udsalg

GUESS. Tøj der udstråler stil og attitude. Fra deres ikoniske jeans til deres trendy accessories er GUESS berømt for deres banebrydende design og tidløse elegance. Opdag dit perfekte look i dag.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

GUESS sale hos Lounge by Zalando

Tag på online sale, lige meget hvor du er, og lige når du har lyst. Hos Lounge by Zalando er der åbent døgnet rundt, og du kan handle både online på vores hjemmeside og fra vores app, som du kan have med dig, overalt hvor du færdes. Download appen fra de gængse app-stores og få fuldt udbytte af dit medlemskab.

I GUESS outlet hos Lounge by Zalando kan du til stadighed finde gode tilbud. Faktisk er der indimellem tilbud, som du får helt op til 75%* rabat på både fra det amerikanske brand og fra de mange andre brands, som har et outlet hos Lounge by Zalando. Når varerne er sat til salg, sælges de efter først-til-mølle-princippet, hvilket betyder, at når du ser en vare, du gerne vil købe, er det klogt at slå hurtigt til, for hvis andre køber den, mens du tænker, er der fare for, at den kan blive udsolgt.

guess_outlet_2_CM

Mange gode tilbud venter online

GUESS blev etableret i 1981 i USA af 4 franske brødre. De ville redefinere denim, og det oprindelige design var et par stenvaskede jeans med 3-lynlåse (modellen Marilyn). Brødrene ønskede, at deres tøj skulle være et symbol på en ung, sexet og eventyrlystne livsstil. Brandet er i dag et globalt livsstilsmærke, der skaber tøj både til mænd, kvinder og børn.

Foruden tøj har brandet en bred vifte af tilbehør fra smykker, dufte, briller og ure til lækre sko og tasker. Og hvad enten du har brug for en mindre pung som Dayane pocket trifold, den større Dilla zip organizer, et lækkert ur, et smart bælte eller måske en Vezzola rygsæk, kan du kigge efter tingene hos Lounge by Zalando, når der er sale i brandets outlet.

Online finder du masser af lækre produkter

Er du til hvide sneakers, skulle du prøve brandets lækre modeller: Tesha er hvidt på hvidt med en smart kilehæl og (naturligvis) hvide snørebånd. De er fremstillet af imiteret læder, kunststof og tekstilstof. Riyan er flade sneakers med en flot hvid pyntekæde rundt om hælen - skoen er i imiteret læder, tekstil og kunststof og fås desuden i både sort og blush (pink). Foruden sneakers er brandet og så leveringsdygtige i sko, støvler og støvletter.

Find din næste cocktailkjole eller festkjole i brandets store udvalg af smart og feminint tøj eller lækre T-shirts og bluser med søde detaljer. Og sæt det sammen med et par stiletter og/eller en lækker clutch i en pangfarve, der matcher humør og anledning. Drengene kan krybe i smarte, praktiske shorts og bukser, hoodies, T-shirt og naturligvis sneakers og finde et ur, der matcher det nye outfit.

Også børnene er der tænkt på, og hvad enten de skal med til festen i det helt store skrud eller på legepladsen i noget praktisk tøj, kan du måske finde det i outlet sale hos Lounge by Zalando, hvor der hele tiden diskes op med nye, gode tilbud.

guess_outlet_3_CM

Miljø og klima er i centrum

Du kan naturligvis handle miljøbevidst i GUESS outlet - 25% af brandets denim lever op til de gængse Smart guidelines. Smart-produkter er fremstillet af miljøbevidste materialer og ved hjælp af miljøbevidste fremstillingsprocesser. Blandt andet bliver der brugt mindre vand i denim vaskeprocessen under produktionen af stonewashed denimtøj, ligesom nye teknologier og processer reducerer brugen af kemikalier. Også det bomuld, der bruges i brandets tøjprøduktion, dyrkes med en mere bæredygtig bomuldsproduktion gennem organisationen Better Cotton Initiative.

Produkter mærket med bæredygtighed kan være fremstillet af materiale, der består af mindst 50% økologiske materialer dyrket uden pesticider og gødning. Dette betyder, at der kan spares helt op til 90% vand, hvis produktionen sammenlignes med konventionel landbrug. Du kan altså trygt handle nyt, også hvis du er klimabevidst, for GUESS støtter klimaet hele vejen.

Vær aktiv med stil med GUESS og spring i noget af brandets lækre sportstøj og -sko såsom træningsbukser, løbetights, toppe, T-shirts med videre. Det er ikke hver dag, du finder disse produkter til de priser, du vil kunne finde dem til i GUESS outlet hos Lounge by Zalando, men når du ser dine yndlingsting på sale, er det klogt at slå til inden din nabo, din mor, veninden eller din kæreste køber det for næsen af dig.