Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Palladium på udsalg

Shop ikoniske Palladium sko og få den perfekte kombination af stil, komfort og holdbarhed. Fra chunky boots til stilfulde sandaler. Forkæl dig selv med sko, der føles lige så lækre, som de ser ud. 

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Shop tidløse sko-favoritter fra Palladium

Palladium, det ikoniske skomærke med rødder tilbage til 1920'erne, er elsket verden over for deres holdbare og stilfulde sko. Som medlem af Lounge by Zalando kan du shoppe deres lækreste designs med store rabatter. Meld dig ind i dag – det er gratis, uforpligtende og giver dig adgang til vores eksklusive deals.

palladium outlet 2 CM

Ikoniske støvler fra Palladium

Over de sidste hundrede år er Palladiums sko og støvler blevet intet mindre end ikoniske. Deres evne til at kombinere tidløst design med holdbare materialer har gjort dem til et populært valg blandt alle med et bankende modehjerte, der værdsætter kvalitetssko. Fra klassiske og tidløse silhuetter til de mere edgy designs er der noget for enhver smag. Deres sko fås i et væld af farver og mønstre, så du kan finde præcis dét par, som bedst afspejler din unikke stil.

Deres sko er bedst kendt for deres høje kvalitet og nøje udvalgte materialer, der sikrer, at deres sko er både stilfulde og komfortable. Som medlem hos Lounge by Zalando kan du spare stort på deres sprøde støvler, som virkelig transcenderer tidens trends. De er typisk designet med slidstærke lærreds og -gummimaterialer, som sikrer, at skoene kan modstå daglig slitage. Du kan altså trygt forelske dig i et par, for de kan følge med dig mange sæsoner frem.

palladium outlet 3 CM

Stor rabat på Palladium støvler

Brandet introducerer regelmæssigt nye kollektioner, der er inspireret af tidens hotteste trends og tendenser. Her er kodeordet virkelig ’inspireret’, for selvom farver følger med tiden, vil du altid få det tidløse og klassiske udtryk, som Palladium er kendt for. Uanset om du er på udkig efter et par casual hverdagssko, Palladium pampa eller noget mere formelt, har Palladium altid noget spændende at tilbyde.

Palladiums boots er helt klart det design, de er bedst kendt for. Disse støvler er skabt til at modstå selv de mest krævende forhold, hvilket gør dem ideelle til udendørs eventyr, og de kommer i lækre materialer som læder og kanvas. Disse materialer gør støvlerne vejrbestandige, så de kan bruges året rundt. Den solide og forstærkede konstruktion sikrer, at støvlerne kan modstå langvarig brug og forskellige terræner.

Palladium støvler kombinerer funktionelt design med en moderne æstetik. Vores medlemmer får helt eksklusiv adgang til et bredt udvalg af deres mest stilfulde støvler og sko. Så uanset om du skal på en vandretur i naturen eller slentre langs gaderne i weekenden, finder du herre og damestøvler fra Palladium, der er perfekte til anledningen.

Forkæl dig selv med et medlemskab hos Lounge by Zalando

Når du melder dig ind hos os, kan du spare op til 75% sammenlignet med den vejledende salgspris på mode, tilbehør og indretning fra mere en 2.500 velkendte brands og designere som altså for eksempel Palladium pampa. Det tager ingen tid at blive medlem, og du vil med det samme få vores eksklusive deals direkte i din indbakke. Ingen forpligtelser. Der er kun masser af lækker mode til en skarp pris.