Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Ilse Jacobsen på udsalg

Bliv inspireret af Ilse Jacobsens moderne og ikoniske designs. Fra luksuriøse regnfrakker til stilfulde accessories - vi har det hele! Oplev den ultimative kombination af stil og komfort. Opdag nu!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Tilbud på Ilse Jacobsens designs: Nordisk mode til lave priser

Hos Lounge by Zalando kan du dykke ned i en verden af fantastiske outlets, som byder på et hav af smukke styles fra Ilse Jacobsen. I vores udsalg kan du finde både tøj og sko fra den danske designer, hvilket naturligvis inkluderer en lang række af de velkendte Ilse Jacobsen gummistøvler. Opret en profil i dag og få mere ud af din shoppingtur.

ilsejacobsen_outlet_2_CM

Nyd de regnfulde dage i et par Ilse Jacobsen støvler

Du kan trygt forvente at finde mere end et enkelt par af de berømte Ilse Jacobsen gummistøvler hos Lounge by Zalando. I vores outlet vil du nemlig opleve et godt og varieret sortiment, der består af utallige modeller fra det danske brand. Du kan dermed forkæle dine fødder med alt lige fra de klassiske støvler til de sommerlige Ilse Jacobsen klipklappere. Det er med andre ord et udsalg, der byder på noget til både de kolde og varme sæsoner.

Hvad end du hopper i nogle af de lette loafers eller et par smarte sneakers, kan du stole på, at brandets velkendte kvalitet i den grad er til stede. De mange designs er rige på elementer så som behagelige såler og pasforme, der leverer en suveræn støtte. De forskellige Ilse Jacobsen sko er derfor ideelle til de lange dage på farten såvel som til en rolig slentretur gennem regn.

ilsejacobsen_outlet_3_CM

Skru op for den skandinaviske stil i vores Ilse Jacobsen outlet

Det stilige Ilse Jacobsen outlet emmer af skandinavisk stil, når den er i absolut topform. Du vil opleve rigeligt med naturlige nuancer og rene linjer, uanset om du ønsker at give din sommer- eller vintergarderobe et boost. Det demonstrerer de forskellige Ilse Jacobsen jakker på fineste manér, da de utallige modeller strækker sig fra varme parkaer til lette regnfrakker.

Det er overtøj, som vil gøre det til en leg at komme praktisk og moderigtigt igennem årets til tider lunefulde vejr. Du kan nemt kombinere en af brandets stilrene jakker med en fin Ilse Jacobsen kjole, hvis du ønsker at ankomme på kontoret i et outfit, der emmer af overskud. Kjolerne demonstrerer på glimrende vis brandets tilgang til mode, som er kendetegnet af mødet mellem høj komfort og enkle designs. Du kan dermed se frem til, at de mange rolige farver og simple mønstre altid vil gå hånd i hånd med behagelige snit.

Find dine drømmedesigns i vores fantastiske udsalg

Som medlem af Lounge by Zalando kan du dykke ned i vores store Ilse Jacobsen outlet, der er fyldt med sko, tøj og accessories fra det danske brand. Opret en konto uden omkostninger og forkæl dig selv med flotte styles til gode priser.

  • Du kan når som helst oprette en gratis profil
  • Det koster aldrig ekstra for dig at returnere dine indkøb
  • Find rabatter på op til 75% sammenlignet med den vejledende udsalgspris
  • Shop smukke designs fra modeverdenens førende brands

Log ind i dag og udforsk et væld af Ilse Jacobsen jakker, sko og meget mere, som vil gøre det let at skabe klassiske outfits på den nordiske facon.