Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Sommersko på udsalg

Det perfekte par sommersko skal ikke bare være smukt; Det skal også være funktionelt og behageligt til de mange aktiviteter, sommeren bringer med sig. Opdag et væld af forskellige sommersko til damer, mænd og børn, og træd selvsikkert ind i sommeren.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Byd en trendy sommer velkommen med det perfekte par sommersko

Som medlem af Lounge by Zalando bliver du inviteret ind i en verden med besparelser på op til 75% sammenlignet med vejledende salgspriser. Medlemskabet er gratis og uforpligtende, og du vil med det samme få adgang til vores store udvalg af sommersko. Vores medlemmer kan gå sommeren i møde med stil og uden at bryde budgettet.

summershoes_outlet_2_CM

Store rabatter på sommersneakers til mænd og kvinder

Mænds sommersko er et must-have for enhver mands garderobe. Især low-top modellerne er gode til de varme måneder. Gå gerne efter sommersneakers til mænd, som har indbygede meshpaneler, også selvom de ikke skal bruges til sport. Dette sikrer nemlig masser af ventilation hele dagen, også når solen står højt. Til afslappede dage på stranden eller hyggedage i parken er lette og åndbare sneakers ideelle. Til mere formelle anledninger kan du vælge et par sorte, beige eller hvide canvassneakers, der kan matches med en let sommerjakke eller skjorte.

Sommersneakers til damer fås også i et væld af farver og designs. Canvas-modellerne er især gode til de varme måneder, og materialet giver en fed kontrast til lette sommerkjoler samt shorts til lange nederdele.  og de giver et afslappet og trendy udtryk. Hos Lounge by Zalando er der sneakers til alle sommerens begivenheder. Mange af de luftige modeller er lavet i materialer som letvægtsmesh og åndbart tekstil sikrer, at fødderne forbliver kølige og komfortable på de varmeste dage.

summershoes_outlet_3_CM

Shop sommersko til hele familien

Fra lette sandaler til stilfulde espadriller og smarte flip flops er udvalget af sommersko til børn og voksne heldigvis stort og alsidigt. Når du vælger sommersko, skal du først og fremmest tage højde for aktiviteten. Til storbyrejser er det smart at vælge komfortable sandaler, der giver støtte til lange gåture. Til strandture eller picnicdage er lette og åbne sandaler eller klipklappere ideelle. Hvis du er til udendørs eventyr, kan vandresandaler eller luftige vandresko være et godt valg, da de giver både komfort og beskyttelse.

Når det kommer til valg af sommersko til børn, er komfort og holdbarhed nøglefaktorer. For småbørn er lette og fleksible sandaler eller sneakers perfekte til leg og udforskning. Til de lidt større børn, der er mere aktive, er vandresandaler eller lukkede sneakers med god support og solidt greb vigtige for at holde dem komfortable og sikre, når de leger dagen lang.

Spar stort som medlem hos Lounge by Zalando

Drømmer du om at give dit look en opgradering uden at sprænge budgettet? Hos Lounge by Zalando har vi den perfekte løsning til dig. Bliv medlem i dag og spar op til 75%* på et bredt udvalg af interiør og mode fra mere end 2.500 anerkendte designere og brands. Det er gratis og fuldstændig uforpligtende at blive medlem. Og hvis du ønsker at være blandt de første til at få besked om vores eksklusive flash-tilbud, kan du downloade Lounge by Zalando-appen og følge med dér, hvor du er.