Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Damesko på udsalg

Damesko: Skab din egen stil med vores trendy udvalg af sko til kvinder. Fra elegante hæle til komfortable sneakers, vi har det hele. Find din perfekte pasform og lad dine fødder tale!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Damesko til årets mange oplevelser

Det rette fodtøj spiller en vigtig rolle, når det kommer til at erobre verden på en stilig og behagelig manér. Hos Lounge by Zalando tilbyder vi vores medlemmer en rabat på op til 75%*, da vi mener, at høj kvalitet sagtens kan forenes med en overkommelig pris. Vores sortiment af damesko byder på komfortable og fine styles til enhver oplevelse.

shoes-women_outlet_2_CM

Sko til kvinder der ønsker det bedste

Kvalitet frem for alt. Det er præcis det, som du kan forvente af de styles, som vi fører hos Lounge by Zalando. De utallige designs er skabt af en lang række af brands, der udmærket forstår, hvordan man fremstiller moderne og funktionelt fodtøj. Fra høje hæle til særlige lejligheder til de enkle loafers. Disse kan se godt ud til din yndlingskjole. Eller endda med jeans og en bluse for et mere afslappet look. I Lounge by Zalando kan du også finde behagelige sko til din hverdag. Sko med skumsåler kan være din allierede på lange dage. Sko med en lille smule hæl kan give dig et elegant touch uden at du behøver at give afkald på komfort. Sæt dem sammen med en minimalistisk skjortekjole, eller dine mest afslappede sweatpants og skab alt lige fra et professionelt til et sporty look.

Damesko på tilbud leverer god stil på den frie måde

Fodtøj bør altid levere en høj komfort, der sikrer, at du frit er i stand til at løbe, springe eller danse dig igennem livet. For eksempel kan et par simple læderstøvler være ideelle til de dage, hvor du er på farten i timevis. Det er takket være de behagelige pasforme og bløde såler, som er en fast del af de mange designs. Brug dem med en flot habit, eller et par gode jeans og bliv klar til, hvad end dagen byder på.

Med det sagt er det naturligvis også designs, der formår at integrere en suveræn støtte og praktiske egenskaber i en stilig indpakning. Smukke mønstre pryder dermed vandafvisende overflader og flotte farver får skridsikre såler til at skille sig ud. Det er det store sortiment af sportssko et glimrende eksempel på. Nyd et par vandresko, hvis enkle ydre i fællesskab med et par moderne cargobukser og en simpel T-shirt, vil være velegnede til både en ferie i naturen, samt en shoppetur i byen.

shoes-women_outlet_3_CM

Udsalg på damesko skabt af bæredygtige materialer

Bæredygtighed er kommet for at blive, og det er reflekteret i de utallige modeller, som vi glædeligt har samlet hos Lounge by Zalando. Blandt de forskellige sko, vil du støde på et hav af innovative materialer, der er produceret på en ansvarlig og miljøvenlig måde.

Du vil derfor finde flere styles, der indeholder kvalitetssikre tekstiler såsom økologisk bomuld eller eksklusivt læder, der er fremstillet af genanvendelige eller veganske materialer. Dertil kommer en lang række af styles i blød uld, som stammer fra ansvarlige landbrug med høje krav til dyrevelfærd.

Find dit nye yndlingspar

Æstetik, komfort og bæredygtighed. Det er ord, der kan bruges til at betegne det store udvalg af damesko, som vi fører hos Lounge by Zalando. Af denne grund kan du altid være sikker på, at høj kvalitet er den gennemgående tråd, der farver enhver skomodel. Nyd de mange tilbud, der kan give dig op til 75%* rabat, og udforsk et alsidigt udvalg af moderne fodtøj. Og hvis skoene ikke passer, så har vi gratis returforsendelse.