Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Jack & Jones på udsalg

Jack & Jones - Dit go-to brand for stilfuldt tøj og accessories. Uanset om du leder efter den perfekte jeans, trendy t-shirts eller cool jakker, har vi det hele. Opdag vores kollektion nu og shop i dag!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

JACK & JONES er et musthave i dit klædeskab

JACK & JONES bliver af mange opfattet som et meget maskulint brand, med hang til denim og rå detaljer. Men brandet er meget mere end det. Det er smart og moderigtigt tøj i lækre kvalitetsmaterialer. Det er solidt børnetøj, der kan holde til leg. Det er stilfulde jakkesæt og afslappet loungewear og nattøj.

JACK & JONES er med andre ord musthaves og hos Lounge by Zalando, vores fællesskab for livsstil og mode, finder du masser af inspiration til din garderobe.

JackJones_outlet_1_CM

Bliv klædt på fra top til tå med JACK & JONES

De fleste kender efterhånden JACK & JONES. Det veletablerede brand kom til verden i 1990’erne, i Danmark. I dag finder du det populære herretøjsmærke overalt i Europa, Asien og USA. I starten var det primært jeans i god kvalitet, som brandet producerede, men i dag finder du alle typer af styles fra T-shirts til cargobukser og jakker. I det hele taget er JACK & JONES et af den slags alsidige brands, som du kan klæde dig i fra top til tå. De gør det nemt for dig at opnå en fed stil.

Hos Lounge by Zalando, som er vores fællesskab for mode og livsstil, kan du hver dag få gode tilbud på dine yndlingsbrands i vores outlet, blandt andet JACK & JONES. Faktisk kan du som medlem få gode rabatter hver dag, så hent appen med det samme og oplev en fantastisk verden af mode.

JackJones_outlet_2_CM

Find dine yndlingsstyles fra JACK & JONES på udsalg hver dag

Siden JACK & JONES’ opstart har brandet haft sin primære fokus på kvalitetsmode til mænd, men i dag fremstiller de også børnetøj, som for eksempel fede performance pants til teenagere. Inspirationen til deres forskellige styles er amerikansk, men pasformerne og designet er skandinavisk. Uanset om du går efter et par solide cargobukser eller et par bløde chinos, så kan du være sikker på, at tøjet på én gang er både komfortabelt og stilbevidst. Du kan med fordel tilmelde dig Lounge by Zalando. Her kan du gå på opdagelse i en verden af inspiration.

Få gode tilbud på produkter fra JACK & JONES

Du kan ikke tage fejl med et brand som JACK & JONES. Uanset om du foretrækker skinny jeans, chinos elle andre modeller, så kan du helt sikkert finde det. Dyk ned i en verden af fantastisk inspiration til din hverdagsmode hos Lounge by Zalando. Bliv medlem af Lounge by Zalando helt gratis og få adgang til fordele som:

  • Spændende nye tilbud hver dag
  • Spar op til 75% i forhold til vejledende udsalgspris på dine yndlingsprodukter
  • Et udvalg af mode og livsstilsprodukter fra mere end 2500 topbrands
  • Gratis returret indenfor 31 dage, hvis du ombestemmer dig!