Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Bukser på udsalg

Udforsk vores imponerende udvalg af bukser, der passer til enhver lejlighed. Fra elegante klassikere til festlige favoritter – find dine perfekte par i dag.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Tilbud på bukser til fest, hverdag og alt midt imellem

Bukser er en af de styles, der let kan passe til enhver lejlighed. Det er reflekteret i vores sale, som er fyldt med underdele, der er ideelle til festen, hverdagen og de mange anledninger derimellem. Opret din personlige profil hos Lounge by Zalando og shop bukser online til rabatter, som i forhold til udsalgsprisen strækker sig helt op til 75%.

trousers_outlet_2_CM

Nyd et smart sale fyldt med stilige bukser til damer

Der er mange måder at beskrive et par bukser på, da den klassiske style i dag eksisterer i et hav af forskellige designs. Elegante habitbukser, praktiske jeans og behagelige sweatpants falder alle i den samme kategori, hvilket, vi må sige, er afspejlet i vores utrolige outlet af bukser.

Hos Lounge by Zalando har vi samlet lidt af hvert, og det betyder naturligvis, at du vil opleve et væld af smarte styles, der spænder over næsten lige så mange forskellige stiltyper. Det store flashsale består af designs, som strækker sig fra minimalistiske og professionelle kreationer til de mere sporty eller endda festlige bukser.

Det er med andre ord et bredt udvalg af tilbud, hvis utallige looks sikrer, at der findes et perfekt par til enhver kvinde. De mange looks, linjer og farver er nemlig ikke det eneste, der varierer. Variationen er ligeledes rig, når det kommer til de snit og pasforme, som er designet til en række forskellige kropstyper.

trousers_outlet_3_CM

Shop bukser til mænd med smag for god kvalitet

Den samme variation er selvfølgelig også til stede, når du online udforsker de talrige bukser til herrer. Blandt de mange styles vil du støde på et opsigtsvækkende farvespil samt et sikkert og smukt væld af forskellige materialer.

Varme slacks i uld og solide denimjeans er blot nogle af de klassiske kreationer, der dukker op i de lune vinterkollektioner. Modsat består de noget mere lette og luftige sommerstyles af tekstiler, som inkluderer alt lige fra åndbart hør, tyndt bomuld og svævende satin.

Der er dermed lige mange muligheder for herrer og kvinder, når det kommer til at style de elegante eller praktiske designs. Et par cool og komfortable cargobukser passer nemlig ideelt sammen med et par skarpe hvide sneakers og en oversized t-shirt, hvad end du er mand eller kvinde. Det samme kan siges om et par habitbukser i uld, der smagfuldt kan forenes med en matchende jakke eller en blød kashmirsweater.

Bliv medlem og find tilbud på bukser samt meget mere

Hos Lounge by Zalando er det ikke kun bukser på udsalg, du kan shoppe med en medlemsrabat på op til 75%*. Du kan finde et væld af klassiske skjorter og lignende, der vil se fantastisk ud med et par fede mom jeans eller nogle flydende culottes, som du kan opbevare både sammenfoldet på hylder eller i bøjler inde i skabet. Derudover kan vores medlemmer også nyde godt af 31 dages gratis returret på varer fra både danske og internationale modehuse. Bliv en del af vores online-fællesskab og dyk ned i spændende flash-salg året rundt.