Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Chinos på udsalg

Shop verdens mest stilrene allround-bukser! Chinos er perfekte til arbejdet, årets store fester og en afslappet dag med vennerne. Find dem i et væld af forskellige farver og materialer fra mere end 2.500 brands og designere lige her.

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(87)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Shop luksuriøse chinos til en skarp pris

Er tiden inde til at forny garderoben? Mangler du de perfekte go-to-bukser? Shop chinos hos Lounge by Zalando, og spar op til 75% sammenlignet med den vejledende salgspris på modeller fra et væld af velkendte designers og brands. Meld dig ind i dag, og byd dig selv velkommen til en verden af luksuriøse items til skarpe priser.

chino_outlet_1_CM

Chinos til herrer og damer er hverdagens klassiske basisbukser

Hos Lounge by Zalando elsker vi at kunne tilbyde dig lækker hverdagsmode til reducerede priser. Vi har derfor nøje udvalgt et bredt sortiment af chinos til damer og herrer fra flere forskellige brands og designere. Der findes nemlig ikke den anledning, som ikke passer perfekt til et par chinos. Så når du shopper disse lækre bukser i høj kvalitet, kan du mikse og matche dem til enhver anledning og begivenhed.

Hverdagsgarderoben er måske den vigtigste del af klædeskabet, og det er her, at det er særdeles vigtigt, at du har items, der ser lige så gode ud, som de føles. Vælg et par chinos i afdæmpede farver og bløde materialer, så de nemt matches med dine yndlings-pieces. Kombineret med en velsiddende skjorte eller T-shirt og et par pæne støvler har du det perfekte look til kontoret. I de koldere måneder kan du nemt tilføje en stilren pullover for et klassisk og professionelt udtryk.

chino_outlet_2_CM

Skab en varieret garderobe med chino-bukser til mænd

Chinos er bukser, som passer til alle køn og aldre, men de er dog især populære som en del af garderoben for mænd med en forkærlighed for det stilrene og klassiske. Er du til slim eller regular fit? Detaljer som bag- og sidelommer? Elsker du de mønstrede modeller, som får dit look til at poppe? Ligegyldigt hvordan du udtrykker dig, så kan du shoppe et par chinos til mænd i høj kvalitet og til gode priser hos os.

Hos Lounge by Zalando elsker vi at give dit look et boost. Gå gerne efter designs i sort, beige eller marineblå, hvis du ønsker at skabe et tidløst sailor-look. Er du mere til det rå og ungdommelige, har vi designs i grønne og røde nuancer, der sammen med en grafisk T-shirt og et par sneakers giver et urbant look med kant.

Spar stort på mode hos Lounge by Zalando

Vi vil elske at byde dig velkommen i vores unikke fashion-univers. Tilmeld dig i dag, og spar op til 75%* på chinos, bukser og meget andet til din hverdags- og festgarderobe. Det tager ingen tid at blive medlem, og du vil med det samme modtage vores eksklusive tilbud direkte i din indbakke. Du tilmelder dig bare med din e-mailadresse, vælger et login, og vupti, så er du i gang.

Shop vores daglige deals på farten i Lounge by Zalando-appen. Her kan du følge med, når vores tilbud lægges online i morgentimerne, og forkæle dig selv på vej til arbejde eller studiet. Fik vi sagt, at du også får gratis returnering i 31 dage efter dit køb?