Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Hunkemöller på udsalg

Hunkemöller - Dit go-to brand for lingerie, badetøj og natbeklædning. Opdag Hunkemöllers ekspert-designede, stilfulde og komfortable kollektioner. Shop nu og find din nye favoritstil!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Underskønt Hunkemöller lingeri med store rabatter

Spar masser af penge og oplev mere hverdagsluksus med lingeri fra Hunkemöller. Når du tilmelder dig vores eksklusive Lounge by Zalando, modtager du løbende spændende flashtilbud direkte i din e-mail. Men du skal være hurtig, for vores tilbud er kun online i kort tid. Det tager mindre end et minut at tilmelde dig.

hunkemoller_outlet_2_CM

Shop Hunkemöller nattøj hos Lounge by Zalando

Hvad end du leder efter en lækker pyjamas til søndag på sofaen, vil forbedre din søvn med natkjoler i bløde materialer, eller du mangler en kimono til de rolige morgener, har dette danske brand noget til dig. Svøb kroppen i nattøj lavet i bløde materialer som bomuld, satin og silke. Som medlem hos Lounge by Zalando vil du løbende få eksklusive tilbud på Hunkemöller kimonos og nattøj direkte i din indbakke. Giv din hverdag lidt ekstra luksus og spar samtidigt masser af penge.

Slæng dig selvsikkert på stranden i en Hunkemöller bikini

Når du skal finde det helt perfekte badetøj, er det fedt at vælge blandt forskellige designs og pasforme. Skal du opbygge et flot tan uden for mange linjer, er de justerbare string bikinis et sublimt valg. Ønsker du lidt mere dækning, finder du Hunkemöller badedragter med flere forskellige snit, så du kan vælge alt fra 50’er-silhuetter til de mere sporty modeller. Gå på opdagelse i vores store sortiment af bikinier og badedragter. Vi har sørget for de store rabatter, så du kan give sommergarderoben et større udvalg af badetøj til alle anledninger.

hunkemoller_outlet_3_CM

En Hunkemöller bh til alle kroppe

Den perfekte bh er nem at finde hos Hunkemöller. De udmærker sig ikke bare med deres store udvalg af farver og designs men også ved deres brede sortiment af bh’er i mange forskellige størrelser og pasforme. Vil du have en mere fremtrædende kavalérgang, kan du passende gå efter deres støttende og vatterede pushup-designs. Er det en komfortabel hverdagsbh, du mangler, finder du også mere subtile og stilrene versioner hos dem.

Sensuelt Hunkemöller lingeri til de romantiske aftener

Få items er ligeså ikoniske og tidløse som et klassisk lingerisæt med bh, trusser og hofteholder. Hunkemöller er intet mindre end eksperter i netop dette pikante sengekantslook, hvorfor du kan forvente sublim pasform og sensuelle detaljer som blonder, snøre og frontlukninger. Miks og match deres smukke lingeri med et par selvsiddende strømper for et look, der siger vavavoom!

Få eksklusive tilbud med Lounge by Zalando

Lounge by Zalando er en modeklub, og som medlem hos os får du masser af fede tilbud direkte i indbakken. Det tager ingen tid at tilmelde dig, og du vil med det samme modtage VIP-deals med op til 75%* besparelser sammenlignet med vejledende udsalgspris. Det er helt gratis at blive medlem hos os. Som medlem er du en af de første, som modtager information om vores kommende og nuværende tilbud. Hold godt øje, for tilbuddene er kun live i få dage! Spar penge, mens du forkæler både dig selv og din pengepung hos Lounge by Zalando.