Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Masai på udsalg

Masai - Tidløst, dansk design med en unik bohemestil. Find dit perfekte outfit til enhver lejlighed, fra smukt mønstrede kjoler til komfortable bukser og bluser. Opdag vores kollektion og shop nu!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Oplev et Masai univers, der oser af stilig minimalisme

Det er en kreativ og inkluderende tilgang til design, som definerer de utallige Masai styles. Hos Lounge by Zalando kan du udforske en lang række skønne tilbud på det danske brands smukke kreationer. Bliv en del af vores stilfulde fællesskab ved at oprette en gratis profil og find derefter gode rabatter på Masai dametøj.

masai_outlet_2_CM

Skab smukke og komplette looks med Masai nederdele og bluser

Siden 1992 har det danske brand imponeret med talrige smukke styles, der strækker sig fra de letteste kjoler til et væld af smarte bukser. Der er dermed mange og stilige grunde til, at du blandt de skarpe tilbud kan finde flere designs, der kan indgå i lige så mange stilige outfits. Denne variation er også et godt eksempel på den mangfoldighed, som tydeligt stråler gennem enhver af brandets kreationer.

For der lægges i høj grad vægt på at sikre en inklusiv tilgang til mode, hvad end der er tale om de professionelle Masaiskjorter eller svævende hverdagsskjoler. Specifikt kommer det til udtryk i kollektionernes æstetiske look, men det ses så sandelig også i de forskellige pasforme, anvendelige silhuetter og flatterende snit, som kendetegner alt lige en simpel Masai tunika til brandets udvalg af varmt overtøj.

Find utrolige tilbud på Masai tøj til enhver dag

Det er ikke overraskende, at de stilfulde styles er inspireret af stilfulde kvinder fra overalt i verden. Brandets utallige designs emmer af forskelligartede mønstre og nuancer, som reflekterer den rige arkitektur, kunst og natur, der omringer enhver af os, uanset hvor vi befinder os.

Det er lignende ord, der kan bruges til at betegne det udvalg af smukke og slidstærke tekstiler, hvis tråde væves gennem brandets styles. Du vil derfor blive mødt af varm strik og alt lige fra tyk dun til ren linned, når det for eksempel kommer til de mange Masai jakker.

masai_outlet_3_CM

Du kan uden problemer fylde både din vinter- og sommergarderobe med det københavnske brands' smarte tøj, da du hos Lounge by Zalando kan finde tilbud på deres varme og lette designs. Du kan blandt andet praktisk gå en dansk vinter i møde klædt i en af de isolerende Masai frakker, der takket være blød polstring og vejrtætte outdoortekstiler sagtens holder dig lun i de iskolde sæsoner.

Dyk ned i et fantastisk Masai sale og lignende outlets

Det er ikke kun et omfattende Masai udsalg, du i en tidsbegrænset periode kan udforske hos Lounge by Zalando. Hele året rundt afholder vi fantastiske sales med styles, der kommer fra en lang række af veletablerede såvel som up-and-coming brands fra modeverdenen. Som medlem af vores utrolige onlinefællesskab kan du først og fremmest nyde rabatter på op til 75%* sammenlignet med indkøbsprisen. Derudover inkluderer dine andre fordele blandt andet:

  • Nem og gratis returnering af dine indkøb
  • Hurtig og ligeledes gratis oprettelse af en unik profil
  • Store besparelser på styles i enhver sæson

Log ind på din personlige konto og spar penge på de Masai trøjer og alle mulige andre designs, der længe har været på din ønskeliste.