Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Festkjoler på udsalg

Find smukke festkjoler til enhver lejlighed. Uanset om det er en bryllupsfest, galla eller en nat i byen, har vi kjolerne, der får dig til at skille dig ud. Opdag vores sortiment i dag og find din perfekte kjole. Shop nu!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Spar penge på glamourøse festkjoler

Når begivenheden kalder på lidt ekstra oumph, er Lounge by Zalandos store festkjole-outlet det helt rigtige sted at starte. Vores medlemmer får store rabatter på festkjoler i alverdens farver, længder og pasformer. Meld dig ind i dag og spar op til 75% sammenlignet med den vejledende udsalgspris fra velkendte designere og brands.

party_dresses_outlet_2_CM

Billige festkjoler til årets store begivenheder

Som medlem hos Lounge by Zalando får du adgang til et kæmpe udvalg af kjoler med store rabatter. Du behøver ikke bruge timer på at finde de billige og velsiddende festkjoler online. Vi har gjort arbejdet for dig. Det eneste, du skal gøre, er at vælge den model, du foretrækker. Minimalisten vil elske vores super skarpe flashtilbud fyldt med stilrene modeller i afdæmpede farver. De monokrome sorte festkjoler er perfekte til langt de fleste fester, da de nemt dresses op eller ned med dine yndlingsstiletter og accessories

Det er ikke dyrt at ligne en million

Til dig, som ikke er bange for at være festens midtpunkt, har vi sammensat et skarpt udvalg af glitrende festkjoler. Når dansegulvets lys fanger kjolernes glimmerdetaljer, vil alles øjne rette sig mod dig. Til de mere formelle begivenheder kan du med fordel gå efter de lange festkjoler. Cocktail-silhuetten er en klassiker, der ubesværet komplimenteres af designdetaljer som sten, glimmer og kontrasterende mønstre.

party_dresses_outlet_3_CM

Store rabatter på korte festkjoler til de lune sommeraftener

Sommer er lig med lange aftenener i godt selskab. Hvad end du skal hygge i baghaven med vennerne eller har en sommer fyldt med bryllupper og brunch, er det et must at have et godt udvalg af korte festkjoler i garderoben. Vores medlemmer får eksklusiv adgang til et stort udvalg af sommerkjoler fra velkendte danske og internationale brands, som alle er nøje udvalgt for deres holdbare, stilrene og unikke items. Hvis du går efter et mere klassisk look, kan du gå efter tætsiddende kjoler i monokrome farver med enkle detaljer som blondekanter eller kontrasterende kraver. Vi har festkjoler i flere størrelser designs og størrelser fra petite til plus size.

Spring ind i det nye år i festkjoler til damer

Nytårsfesten er en af de begivenheder, som mange ser frem til hele året. Derfor får du som medlem hos os selvfølgelig en masse fede tilbud på nytårskjoler. Du kan sagtens stråle om kap med fyrværkeriet, uden at det kan mærkes på januar-budgettet. Hvis du vil have en kjole, du kan bruge flittigt i det kommende år, kan du med fordel se dig om efter festkjoler med lange ærmer i neutrale og afdæmpede farver. De mikses og matches ubesværet med resten af din garderobe og giver dig et hverdagsminde om den fede nytårsfest.

Der er altid noget at fejre som medlem hos Lounge by Zalando

Festen stopper ikke, når solen står op. Vores medlemmer kan fejre besparelser på op til 75%* året rundt. Vil du være med? Så kan du nemt og hurtigt melde dig ind med din e-mail. Det er helt gratis og uforpligtende, og du får ovenikøbet gratis returret. Nu skal du bare holde godt øje med indbakken, for vores eksklusive tilbud er kun online i få dage.