Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Sommerkjoler på udsalg

Opdag de perfekte sommerkjoler, der får dig til at stråle. Vores kollektion byder på trendy designs, luftige stoffer og flotte farver. Find din nye favorit i dag og føl dig fantastisk!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(96)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Nyd de varme dage i sommerkjoler til damer

Hos Lounge by Zalando har vi udvalgt et stort sortiment af sommerkjoler, der især er ideelle til årets solrige og ofte lune dage. I vores online outlet kan du som medlem finde de utallige sommerstyles til rabatter, der når op til 75% i forhold til den vejledende udsalgspris. Opret din personlige profil og kom igennem sæsonen med god stil.

summer_dresses_outlet_2_CM

Kom stiligt igennem den solrige sæson med sommerkjoler på udsalg

Det er de færreste kjoler, der ikke kan benyttes hele året rundt. Med det sagt er der alligevel en række designs, som i særdeleshed leder tankerne hen imod sommer og sol. Det er præcis disse styles, vi har samlet i vores store udsalg af sommerkjoler hos Lounge by Zalando.

Som navnet på det utrolige sale antyder, er her tale om designs, hvis lette konstruktioner og ofte lige så lette materialer er perfekte til de stunder, der byder på ekstra godt vejr. Du vil derfor støde på en lang række af luftige styles, som er skabt af hør, bomuld og lignende tekstiler. Fælles for de kjoler, der er lavet af netop disse materialer er, at de lader huden ånde, selv når temperaturene er i top.

Shop tilbud på alt lige fra farverige til hvide sommerkjoler

Det er ikke kun de svævende og tynde tekstiler, som ofte går igen, når det kommer til klassiske sommerkjoler. Tværtimod byder den solrige sæsons kollektioner ofte på et væld af farver, der kan lyse om kamp med solens skarpe stråler.

Du kan af samme grund finde et design i enhver af regnbuens farver, hvilket inkluderer alt lige fra opsigtsvækkende nuancer og bløde pasteller til de helt hvide sommerkjoler. Det er blandt andet kjolernes fine farvespil, der sørger for, at de kan fungere lige så let til en sommerdag på arbejdet, som de kan til en af årstidens mange havefester.

summer_dresses_outlet_3_CM

For eksempel er en af de lange maxikjoler i jersey et godt bud på et design, der kan bruges til begge anledninger. En af de simple modeller i en blød og naturlig tone kan nemt styles med en professionel blazer såvel som nogle glitrende accessories. Det samme kan siges om dit fodtøj, da jersey-stoffets behagelige og fine karakter går godt i spænd med de fleste sandaler, hvad end de har en komfortabel korksål eller en lille hæl, der stråler i metalliske farver.

Et sale fyldt med korte og lange sommerkjoler

Hele året rundt venter der dig en lang række af flashsales, som du kan udforske, hvad end det er sommer eller ej. Hos Lounge by Zalando afholder vi løbende udsalg, der byder på alverdens smukke designs, hvilket naturligvis inkluderer billige sommerkjoler. Vores forskellige medlemsfordele indebærer adgang til alle sales, og derudover kan du også se frem til:

  • Gratis og nem oprettelse af din personlige profil
  • Faste medlemsrabatter, der når op til 75%*
  • Kjoler og meget mere fra kvalitetsbevidste og stilige brands

Opret din profil og træd ind i en moderigtig verden, der er rig på smykker, accessories og utallige styles, som emmer af god stil.