Vi tilhører Zalando

Op til -75%* hos Lounge by Zalando

Herretøj på udsalg

Opgrader din stil med vores trendy herretøj. Vores udvalg omfatter smarte t-shirts, stilfulde bukser og meget mere. Find din perfekte stil i dag og klæd dig på til succes!

Tilmeld dig & opdag mere

Spar op til 75%* på vores daglige tilbud

(85)
Hvad kan Lounge by Zalando tilbyde dig
Vores fordele

Nedsat op til 75%*

Se godt ud, føl dig godt tilpas. Forkæl dig selv. Fordi du kan.

Herretøj – designer outlet hos Lounge by Zalando

Mænd, der går op i mode og den rette påklædning til enhver anledning, finder et stort udvalg af herretøj hos Lounge by Zalando til nedsatte priser.

men_outlet_2_CM

Smart og trendy tøj til mænd på udsalg

Går du op i herremode og stilfuld påklædning, så finder du inspiration og et stort udvalg af moderigtigt tøj til mænd hos Lounge by Zalando. I vores designer outlet har vi samlet et stort udvalg af tøj fra mange forskellige brands i høj kvalitet. Når du shopper tøj til herrer får du således mange styles at vælge imellem, og samtidig sparer du penge takket være kampagner, rabatter og sale.

Lounge by Zalando er gratis at tilmelde sig, og det tager kun et øjeblik at registrere sig. Du vil blive opdateret og inspireret til din tøjstil via nyhedsbreve, og du kan benytte dig af de mange gode kampagnetilbud og rabatter. Dermed får du lækkert og moderne designertøj i god kvalitet til nedsatte priser. Så er du på jagt efter billig herretøj, som samtidig er trendy, så finder du det her.

Udvalget af tøj til herrer om fatter mange forskellige stilarter. Her finder du blandt andet cool streetwear, casual hverdags- og fritidstøj, sportstøj, klassiske og moderne jakkesæt og habitter til fester og business. Uanset hvordan du foretrækker at gå klædt, så vil du helt sikkert kunne finde herretøj hos Lounge by Zalando, som falder i din smag.

Stilsikker og luksuriøs påklædning i hverdagen

Kan du lide at klæde dig stilsikkert og luksuriøst i hverdagen? Kollektionerne med herretøj rummer moderigtige T-shirts, poloshirts, langærmede bluser, pullovers, cardigans, sweaters og striktrøjer, som kan kombineres med smarte jeans, bukser eller shorts, der passer til forskellige slags anledninger. Her kan du mixe og matche forskellige outfits, som du føler dig komfortabel i og samtidig være med på moden.

Har du brug for nyt tøj til jobbet, til når du dyrker sport, eller når du skal til en fest, så kan du nemt finde det hos Lounge by Zalando. Mangler du ny inspiration til din tøjstil, så følg med i vores nyhedsbreve og kampagnetilbud, hvor du finder ideer og sæsonens musthaves. Du finder desuden et stort udvalg af accessories til mænd som f.eks. bælter, slips, tasker, huer, solbriller, halstørklæder, og derudover er der et stort udvalg af moderigtige sko – lige fra sandaler til sneakers og støvler. Vi holder løbende udsalg på tøj til mænd, hvor du kan købe billigt herretøj, og der kommer hele tiden nye spændende items til shoppen.

Forkæl dig selv med den luksus det er at iklæde sig herretøj fra velkendte designerbrands. Du får tøj i topkvalitet, som holder længe, og set ud fra et bæredygtigt perspektiv, er det også en fordel at købe god kvalitet som er langtidsholdbar, for det skåner både miljøet og sparer dig for penge.

Herretøj til en aktiv eller afslappet livsstil

Dyrker du sport i fritiden, så rummer vores online outlet et stort udvalg af sportstøj til mænd. Det er sportstøj i mange forskellige trendy designs, farver og størrelser, så du altid kan se smart ud, når du dyrker din favoritsportsgren. Find et par gode sko, som matcher din sportsgren, hvad enten det er løb, fitness eller vandresko til jagt eller andre outdoor-aktiviteter.

Når du er hjemme og gerne vil slappe af, kan du iføre dig et par lækre træningsbukser, en blød T-shirt eller sweatshirt i god kvalitet, som har en god pasform og er komfortabel at have på, samtidig med at det er modetøj og et stilbevidst valg. Iført fritidstøj fra vores designer udsalg kan du slappe af og samle ny energi.

I kategorien af overtøj til mænd finder du et stort udvalg af kvalitetsjakker som f.eks. denimjakker, læderjakker, bomberjakker, vindjakker, overgangsjakker, dunjakker eller lange uldfrakker. Vær velklædt efter årstiden i overtøj fremstillet i kvalitetsmaterialer og flotte designs i moderigtige farver. Vælg mellem klassiske farver, som aldrig går af mode, eller vælg en jakke i en frisk farve, hvis du gerne vil skille dig lidt ud i mængden.

men_outlet_3_CM

Spar op til 75%* på herretøj udsalg

Tilmeld dig Lounge by Zalando allerede i dag og følg de nyeste trends. Du kan søge specifikt efter bestemte kategorier i shoppen, eller du kan gå på opdagelse i det store udvalg. Hold øje med de gode kampagnetilbud, rabatter og online sale. Prisbesparelserne på herretøj udsalg kan være helt op til 75%* på udvalgte varer.

Vores online outlet er altid åben, så du kan besøge os døgnet rundt. Sortimentet af herretøj, sko og accessories er bestemt et besøg værd, for her finder du styles til enhver smag, og du kan sammensætte din helt egen unikke stil og altid finde smart og billigt herretøj at tage på, uanset om du skal på arbejde, slappe af, dyrke fritidsaktiviteter eller til en festlig begivenhed.